Reference Sounds Showtime II: Mark Levinson, JBL en Revel

We lieten je al weten dat je op 4, 5 en 6 november terecht kon bij Reference Sounds in Almere voor een bijzondere set met Audio Research, Wilson Audio en Revel. Maar ook dat dat slechts de eerste van drie shows is. De tweede mag ook in de agenda: op 18, 19 en november met Mark Levinson, JBL en Revel!

Mark Levinson, JBL en Revel

Donderdag 18, vrijdag 19 en zaterdag 20 november is het weer SHOWTIME. Als trotse importeur hebben ze er in het Reference Sounds Experience Center alles aan gedaan om de betoverende beleving en onze fantastische producten in hun ultieme vorm te presenteren. Een paradijs voor de liefhebber van High-End Audio.

Tijdens deze tweede show combineren de gastheren Mark Levinson met de luidsprekers van JBL en Revel. "Als alles volgens plan verloopt draaien we in de grote High End ruimte met de Mark Levinson No 5206 voorvesterker, een set Mark Levinson No 5302 eindversterkers in Bridge Mono Mode en de fenomenale JBL K2-S9900 luidsprekers. Dat belooft een dynamisch setje te worden!"

Ook de Be modellen van zustermerk Revel schuiven ze in het zonnetje. "We vertellen je alles over de wetenschap en unieke ontwikkel procedure achter deze fraaie luidsprekers die een prachtige en heel natuurlijke match vormen met de pure en precieze klank van Mark Levinson."

SHOWTIME II: Mark Levinson, JBL en Revel

Donderdag 18 november¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬† van 13uur ‚Äď 18uur
Vrijdag 19 november¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬† van 11uur ‚Äď 17uur
Zaterdag 20 november ¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬† van 11uur ‚Äď 17uur

Meld je aan voor Reference Sounds SHOWTIME PART 2 via de speciaal ingerichte webpagina www.referencesounds.nl/showtime of telefonisch + (0)36 303 18 80.


EDITORS' CHOICE