Reference Sounds Showtime: Audio Research, Wilson Audio en Revel op 4-5-6 november

Redactie Hifi.nl | 29 september 2021 | Audio Research

Showtime bij Reference Sounds in november en december! "De beleving van goed geluid is magisch. Als trotse importeur is er in het gloednieuwe Reference Sounds Experience Center alles aan gedaan om die betoverende beleving en de fantastische producten in hun ultieme vorm te presenteren. Een paradijs voor de liefhebber van High-End Audio. Waar de kracht van superieure muziek- en filmweergave samenvloeit met akoestiek en interieur. Een beleving die we graag met je willen delen!"

"In november en december openen we daarom onze deuren voor een aantal speciale luisterdagen waarin we iedere keer een andere combinatie van onze prachtige merken centraal stellen." Vandaag zetten we de eerste drie dagen alvast in de agenda: op donderdag 4, vrijdag 5 en zaterdag 6 november ben je er namelijk van harte welkom voor een bijzondere set met Audio Research, Wilson Audio en Revel.

Lees ook onze uitgebreide Hi-Visit naar aanleiding van de feestelijke opening!

Reference Sounds Showtime Part 1: Audio Research, Wilson Audio en Revel

Donderdag 4 november (13.00 - 18.00 uur)
Vrijdag 5 november (11.00 - 17.00 uur)
Zaterdag 6 november (11.00 - 17.00 uur)

"Donderdag 4 november trappen we af met een show waarin Audio Research de hoofdrol speelt. We combineren de magische buizenversterkers met Wilson Audio, Revel en natuurlijk Transparent Cable. Naast heerlijke muziek en een showroom vol High End pareltjes vertellen we je alles over de techniek achter onze producten én introduceren we de nieuwe Audio Research I/50."

"Deze nieuwe geïntegreerde versterker van Audio Research is het nieuwste Audiobonbonnetje uit Minnesota en brengt de klasse van het legendarische merk naar een – voor Audio Research begrippen – veel lager prijsniveau. De I/50 staat zaterdag 6 november trouwens ook in de spotlight bij onze vrienden van Rhapsody in Hilversum. Met een beetje goede planning kan dat dus zomaar eens een dubbel-date worden!

Aanmelden voor Reference Sounds kan via de speciaal ingerichte webpagina www.referencesounds.nl/showtime of telefonisch + (0)36 303 18 80. We houden je op de hoogte van de shows die later in november en december volgen, maar een snelle surfer vindt het complete overzicht (en de mogelijkheid om je voor de vólgende shows aan te melden) óók alvast op de Reference Sounds-website.


EDITORS' CHOICE