NIEUWSvan den Hul

A.J. Van den Hul geeft op 16 okt. lezing en inspecteert platenspeler elementen bij Poulissen in Roermond

De heer A.J. van den Hul, de man achter het Nederlandse audiomerk Van den Hul, zal op zaterdag 16 oktober a.s. een lezing geven in het pand van audiodealer Poulissen in Roermond. Belangstellenden zijn van harte welkom bij Poulissen Audio Video Center voor de lezing van Van den Hul, maar moeten zich wel tevoren even inschrijven. Ook hebben vinylliefhebbers de mogelijkheid om hun platenspeler-element te laten inspecteren.

Van den Hul: Nederlands audiomerk

Het audiomerk Van den Hul is een Nederlands bedrijf dat wereldwijd naam en faam heeft gemaakt. Echte liefhebbers kennen zonder twijfel de analoge elektronica en kwalitatief hoogwaardige accessoires van Van den Hul. De oprichter van het bedrijf, de heer A.J. Van den Hul, is al sinds 1975 op vele manieren actief in de internationale audiowereld. Zijn bekendste producten zijn audio- en videokabels en elementen voor platenspelers. Nadat hij zijn eerste naald had geïntroduceerd, besloot hij ook elementen te gaan repareren en modificeren. En uiteindelijk bouwde hij zelfs een element dat volledig voldeed aan zijn eigen specificaties. Het duidelijk hoorbare verschil tussen spoelen van verschillende metalen, zorgde bij Van den Hul voor een nieuwe manier van denken, die uiteindelijk leidde tot het zeer uitgebreide kabelpakket dat Van den Hul aanbiedt. Ook zijn zoon Marc is al jaren werkzaam binnen het bedrijf, en beschikt over dezelfde passie en gedrevenheid als zijn vader.

Van den Hul ontwerpt en maakt ook elementen voor klanten op aanvraag. Heel veel variaties zijn mogelijk, zoals spoelen van koper, zilver of goud, verschil in inwendige weerstand en/of een afwijkende stijfheid van de ophanging van de naalddrager.

Het hoofddoel van Van den Hul is het verbeteren van de kwaliteit van zowel de geluidsoverdracht als de kwaliteit van de signaaloverdracht in de meest brede zin. Van den Hul doet dit door het toepassen van unieke oplossingen en state-of-the-art technologie, gebaseerd op zijn eigen uitvindingen, bevindingen en luisterervaring. De kabels van het merk worden zelfs door veel bekende audiofabrikanten zoals Bowers & Wilkins gebruikt als interne bedrading van hun apparatuur en luidsprekers.

Lezing door Van den Hul op zaterdag 16 oktober 2021

“De lezing bij Poulissen door de heer A.J. van den Hul vindt plaats op zaterdag 16 oktober 2021. Je bent van harte welkom,” aldus de enthousiaste in Roermond gevestigde audiodealer.

Tijdens de lezing zal de heer Van den Hul sr. aandacht besteden aan onder meer platenspeler-elementen, de verschillen tussen diverse elementen en het belang van een juiste bekabeling. Tevens wordt de mogelijkheid geboden om een meegebracht platenspeler-element door de heer Van den Hul te laten inspecteren.

In verband met de opzet van de lezing (ruimte tot het stellen van vragen) en de tijd die mede is gereserveerd voor de inspectie van de platenspeler-elementen (één per persoon), zijn er beperkt plaatsen beschikbaar en dien je een exclusieve plaats te reserveren.

Meld je nu aan door een e-mail te sturen naar info@poulissen.nl. Vermeld in deze e-mail je naam, aantal personen en welk tijdstip je voorkeur heeft. Je kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

Zaterdag 16 oktober 10.00 uur
Zaterdag 16 oktober 13.00 uur
Zaterdag 16 oktober 15.00 uur

Poulissen neemt vervolgens contact met je op voor het reserveren van een exclusieve plaats (zo lang er plaats is).

Adres en contactgegevens Poulissen Audio Video Center B.V.

Poulissen Audio Video Center B.V.
Schoenmakersstraat 19
6041 EX  ROERMOND

Website: https://www.poulissen.nl/
Tel.: +31 (0) 475 – 335 716
E-mail: info@poulissen.nl

MERK

EDITORS' CHOICE