NIEUWSMcIntosh

McIntosh gaat productie uitbreiden en zoekt meer ruimte

Het Amerikaanse audiobedrijf McIntosh heeft meer ruimte nodig op zijn productielocatie aan de zuidkant van het in de VS gelegen Binghamton om aan de wereldwijde vraag naar zijn producten te voldoen. Het bedrijf, dat al bijna zeven decennia actief is in Chambers Street, plant een uitbreiding van de faciliteit.

McIntosh president Charles Randall verklaart dat het bedrijf drukker is dan ooit tevoren. Toen de productie werd hervat na de sluiting vanwege de Covid-pandemie begin vorig jaar, vloog het aantal bestellingen omhoog. Randall zei dat mensen over de hele wereld hun audiosystemen wilden upgraden omdat ze meer tijd thuis doorbrachten.

Het bedrijf bereidt zich voor om zijn fabriek uit te breiden om extra ruimte te bieden voor zijn metaalwerkplaats, elektrowerkplaats en ruimte voor eindassemblage.

Voorts voegde Randall eraan toe dat McIntosh nu bijna 160 mensen in de fabriek in Binghamton heeft werken. Hij zei dat er de afgelopen maanden verschillende extra werknemers zijn aangenomen. McIntish heeft nog steeds vacatures openstaan. Randall zei dat McIntosh op dit moment tussen de 15 en 20 werknemers zou kunnen gebruiken voor de productie. Hij verwacht nog eens 20 werknemers nodig te hebben nadat de uitbreiding is voltooid.

Randall hoopt dat het uitbreidingsproject volgend voorjaar kan worden voltooid. Het bedrijf wacht op de goedkeuring van de stedenbouwkundige commissie.


MERK

EDITORS' CHOICE