NIEUWS

Het nieuwe Nederlandse Tiessens Audio beleeft primeur bij Simply Audio op Dutch Audio Event

Redactie Hifi.nl | 22 september 2021 | Fotografie Fabrikant

Het in Nederland gevestigde Simply Audio, fabrikant van het eigen merk kabels, importeur van Remton phonostages, Graham Slee & Black Rhodium en tevens dealer van Audio Note UK, Phasemation, Dr. Feickert en Kondo kabels, komt zijnĀ  producten demonstreren op het Dutch Audio Event. Simply Audio zal ook het nieuwe Nederlandse merk Tiessens Audio introduceren. Michel Tiessens zal het gehele weekend aanwezig zijn.

Simply Audio gaat producten van Tiessens Audio distribueren

Simply Audio zal op het komende Dutch Audio Event (DAE) het nieuwe Nederlandse merk Tiessens Audio introduceren. De vloerstaande luidspreker Omni-1 en de klasse A versterker Oplo-1 zullen voor het eerst aan het publiek getoond worden. Michel Tiessens staat het hele weekend paraat om een toelichting te geven en vragen van belangstellenden te beantwoorden.

Deze twee producten vormen de basis van de set van Simply Audio, die verder zal worden aangevuld met o.a. de Remton LCR tube phonostage, Dr. Feickert draaitafel met het nieuwe Phasemation PP-200 element en T-550 step-up. Audio Note zal de digitale weergave (CD only) binnen de set verzorgen. De hele mooie kabels van Kondo en uiteraard ook de eigen Simply Audio kabels zullen alle componenten met elkaar verbinden. Graham Slee zal statisch aanwezig zijn.

Meer weten? Kijk dan op de website van Tiessens Audio of op de website van Simply Audio.


EDITORS' CHOICE