Chord Anni: kleine versterker met Qutest-vorm en Ultima-techniek

Het Britse audiobedrijf Chord Electronics heeft de Anni uitgebracht, een kleine versterker die onderdeel is van de Qutest-productlijn van het merk. Hoewel de Anni heel klein is, hebben de makers naar eigen zeggen techniek van de grote Ultima vlaggenschepen in de Anni verwerkt.

De Anni van Chord Electronics biedt Ultima Power

Chord's Anni is een desktop hoofdtelefoonversterker die ook een paar luidsprekers kan aansturen. Dit is te danken aan het feit dat Anni volgens de ontwerpers profiteert van de gepatenteerde Ultima-circuittopologie van het bedrijf die perfect is gepositioneerd om het volledige potentieel van de hedendaagse hoogwaardige hoofdtelefoons, desktopmonitoren en audiobronnen met hoge resolutie te benutten, aldus het Britse audiomerk. De nieuwe Anni maakt deel uit van de Qutest-productlijn.

Met de onlangs aangekondigde dual-feed-forward foutcorrectiecircuittopologie van Chord Electronics, kan Anni elke hoofdtelefoonbelasting aansturen. Bovendien levert de Anni 10 Watt Ultima-versterking met tweetraps versterkingsregeling aan aangesloten luidsprekers. Bediening vindt plaats met een op het front gemonteerde volumeregelingsknop die ook dienst doet als ingangskeuzeschakelaar voor Anni's twee lijningangen en een Gain-knop.

Verder beschikt de Anni, samen met de in het VK gemaakte precisie CNC-gefreesde hoogwaardige aluminium behuizing en kenmerkende polychromatische controleknoppen, over 3,5 mm en 6,35 mm hoofdtelefoonuitgangen, zodat eventueel twee personen tegelijk kunnen luisteren. Dan is er ook nog een paar 4 mm banaanstekker luidsprekeruitgangen.

De Chord Electronics Anni wordt gevoed door een externe voeding van 15 Volt. Aan de achterkant is ook een 12 Volt DC-uitgang gemonteerd die andere familieleden van de Qutest-productlijn kan voeden.

Als systeem belooft het Qutest-assortiment een uitstekend desktop audiosysteem te zijn. Bovendien kunnen de leden van de Qutest-familie in compacte QSS (Qutest Stand System) modulaire apparatuurrek van Chord Electronics worden geplaatst.

Chord Anni: prijs en leveringsinformatie

We hebben nog geen prijs en leveringsinformatie voor de Benelux vernomen.

MERK

EDITORS' CHOICE