NIEUWSHiFi Rose

Hifi Rose lanceert cd-loopwerk RSA780

De Zuid-Koreaanse audiofabrikant Hifi Rose is met name bekend vanwege zijn streamers, maar het bedrijf heeft nu ook een cd-loopwerk uitgebracht genaamd RSA780. De nieuwe RSA780 past natuurlijk helemaal bij de streamers van Hifi Rose maar kan ook gebruikt worden met producten van andere fabrikanten.

Hifi Rose RSA780: cd-loopwerk met USB-aansluiting

Streamers zijn niet meer weg te denken uit het audiolandschap en bieden, mits goed gebouwd en voorzien van slimme, robuuste en gebruiksvriendelijke software, een enorm fijne luisterervaring. Het Zuid-Koreaanse Hifi Rose heeft zich inmiddels een plek weten te veroveren op de markt van hoogwaardige streamers.

Meer weten over de producten van Hifi Rose? Lees dan de volgende artikelen. 

Hoewel streamers dus een welkome aanvulling zijn op de beschikbare bronnen, hebben veel luisteraars nog steeds een cd-verzameling. Cd’s slijten niet of nauwelijks en cd-loopwerken en cd-spelers zullen dan ook nog een lange tijd bestaansrecht hebben. Hifi Rose heeft dan ook een cd-loopwerk uitgebracht genaamd RSA780 dat gebruikt kan worden met de streamingproducten van het bedrijf. De nieuwe RSA780 kan ook gebruikt worden met daarvoor geschikte producten van andere merken.

De RSA780 is voorzien van een USB-aansluiting en kan gebruikt worden om cd’s af te spelen of te rippen. Het apparaat weegt 900 gram en dat zou voor de nodige stabiliteit moeten zorgen.

De RSA780 wisselt voor 380 euro van eigenaar.

MERK

EDITORS' CHOICE