Bowers & Wilkins 800 D4 zelf beleven bij Poulissen op 10 en 11 september

Bowers & Wilkins heeft de sluier opgelicht rond de vierde generatie van de vermaarde 800 Diamond Serie. Vanaf 1 september aanstaande zijn de nieuwe modellen bij de dealer te vinden, en dus uiteraard ook bij B&W-specialist Poulissen Audio Video Center in Roermond. Op vrijdag 10 en zaterdag 11 september zijn er bovendien exclusieve demonstraties. Vanwege de coronamaatregelen word je verzocht om vooraf een afspraak te maken. Lees hier hoe dat kan!

Bowers & Wilkins introduceert met deze luidsprekerserie (D4) een geheel nieuw industrieel ontwerp plus een reeks baanbrekende technologieën om de lat voor pure geluidskwaliteit nog hoger te leggen. In ons uitgebreide nieuwsbericht lees je er alles over.

Bowers & Wilkins 800 D4 bij Poulissen

"De originele 800 Series luidsprekers van Bowers & Wilkins waren bij hun introductie meer dan 35 jaar geleden al revolutionair, en legden een nieuwe maatstaf aan op het gebied van performance. Verschillende heruitgebrachte versies later heeft deze audiofabrikant het opnieuw voor elkaar gekregen: de iconische luidsprekerserie is nog verder verbeterd. Hoe je dat doet? Dat is de vraag -en de uitdaging- die het engineering team van Bowers & Wilkins de afgelopen zes jaar heeft beziggehouden. Op vrijdag 10 en zaterdag 11 september aanstaande ben je van harte welkom bij Poulissen in Roermond om de resultaten zelf te gaan beleven!"

Kijk voor meer informatie op deze pagina op de website van Poulissen.

Aanmelden

In verband met de coronamaatregelen verneemt het team van Poulissen graag of je hierbij aanwezig wil zijn. Meld je nu aan door een e-mail te sturen naar info@poulissen.nl en vermeld je naam, aantal personen én of je op vrijdag of zaterdag aanwezig wil zijn. Ook kun je laten weten of je liever in de ochtend of in de middag komt. Zij nemen vervolgens contact met je op voor het reserveren van een exclusieve plaats. | www.poulissen.nl

Lees alles over de Bowers & Wilkins 800 D4

Maak je liever een individuele luisterafspraak? Dat kan vanaf 1 september 2021. Bel hiervoor met Poulissen via +31(0)475-335716 of stuur een e-mail naar hetzelfde adres, info@poulissen.nl.

MERK

EDITORS' CHOICE