De merken van City Audio Trade nu ook bij De Audiowinkel in Delden

Redactie Hifi.nl | 06 augustus 2021

Een bericht van distributeur City Audio Trade en De Audiowinkel vandaag, over een lokale samenwerking van twee ondernemingen uit het Overijsselse Delden. Je kunt voor de merken van eerstgenoemde voortaan ook in de audiospeciaalzaak van laatstgenoemde terecht.

Wim Noppers en Doenja Nijhuis zijn sinds 1 oktober 2020 de drijvende kracht achter City Audio Trade, een dynamisch audiobedrijf in Delden dat zich bezighoudt met de distributie van topklasse audioapparatuur. In het pakket van de importeur vind je de merken ThivanLabs, Audes en natuurlijk SkyAnalog, waar Max onlangs een analoog supertrio elementen van op zijn draaitafel heeft getest.

De Audiowinkel

Je kunt er vrolijk, energiek, ontspannen of verdrietig van worden. Muziek raakt snaren, roept emoties op. Je ziet een lang vergeten gezicht ineens weer voor je, ruikt de geur van dat plein ergens in Italië. Je voelt je weer net zo blij als toen, toen je voor je examen was geslaagd. Bij nagenoeg iedereen weet muziek zulke gevoelens op te roepen.

Om die emoties zo intens mogelijk te beleven, is een ongestoorde en kwalitatief goede geluidsweergave een vereiste. Bij De Audiowinkel laten we u graag zien en vooral horen hoeveel verschil een goede audio-set daarbij kan maken. Of u nu van Bach, Beatles of Bløf houdt, kom gerust eens langs met uw favoriete cd’s!

Jan Schoneveld is sinds 2005 de trotse eigenaar van De Audiowinkel. Voordat u goed en wel binnen bent, wordt al duidelijk dat alles bij de Audiowinkel draait om muziek en de apparatuur waarmee u de muziek zo goed mogelijk kunt laten klinken. Hier gaan kennis van techniek, aandacht voor muziek en een warm onthaal samen.

Vakkundig advies

Bij De Audiowinkel krijgt u vakkundig advies over de verschillende audiocomponenten en wat daarbij verder komt kijken. We bieden u keus uit een met zorg samengesteld assortiment audioapparatuur van merken die hun sporen verdiend. Een assortiment waaruit voor nagenoeg elke situatie en elk budget een set op maat kan worden geselecteerd. Samen met u vinden we de installatie die het beste bij u past.

In onze speciaal ingerichte luisterruimte kunt u in een gemoedelijke sfeer luisteren. Natuurlijk kunt u vervolgens nagaan hoe de apparatuur die u gekozen hebt bij u thuis klinkt en – ook niet onbelangrijk – bij het interieur past. Zo’n thuistest mag altijd, want de akoestiek in úw kamer bepaalt hoe u het geluid beleeft. Wij zijn pas tevreden als u volledig kunt genieten van geluid van hoog niveau.

Bent u op zoek naar een audio-set of apparatuur? Heeft u vragen? Kom gerust en geheel vrijblijvend langs bij De Audiowinkel. U kunt ook (eerst) bellen (074-3767453) of mailen: info@deaudiowinkel.nl.


EDITORS' CHOICE