NIEUWSOPPO

Oppo lanceert Enco-productlijn van draadloze in-ear hoofdtelefoons

Audiomerk Oppo breidt zijn Enco-productlijn van draadloze oordopjes verder uit met drie nieuwkomers die, afhankelijk van het model, uitgerust zijn met noise cancellation, snelle en stabiele Bluetooth 5.2 en een Vocal Enhancement-modus voor kristalhelder geluid. Met de komst van deze nieuwe oordopjes, biedt Oppo voor elk wat wils in elke prijscategorie.

Oppo Enco Buds: een dag lang genieten

Eerder lanceerde het bedrijf ook al de Enco X True Wireless Noise Cancelling Earphones als vlaggenschipproduct van de reeks. De drie nieuwe modellen komen het vlaggenschipmodel gezelschap houden. Instapmodel is de Oppo Enco Buds. Deze oordopjes zijn goed voor maar liefst 24 uur afspeeltijd in combinatie met de oplaaddoos. Deze zorgt ervoor dat de batterij minder snel leegloopt. Vijftien minuten opladen is goed voor één uur afspelen.

Dankzij de Bluetooth 5.2-technologie heeft de gebruiker met de Enco Buds een draadloos bereik tot 10 meter en weinig vertraging. De oordopjes zijn dus heel flexibel te gebruiken, of je nu een gesprek aanneemt terwijl je door het huis loopt, of met één oordopje snel een ingesproken boodschap beluistert.

Bovendien verbetert de Game Mode de audiovisuele synchronisatie, wat resulteert in een betere spelervaring. Het geluid komt optimaal uit de oortjes dankzij de ruisonderdrukking en de Advanced Audio Coding. Alles in een intuïtief ontwerp.

Oppo Enco Air: ‘Hey Google’

Net als het instapmodel bieden de Enco Air oordopjes volgens de fabrikant een uitstekende geluidservaring dankzij de Bluetooth 5.2-connectiviteit, de Vocal Enhancement-modus en de noise cancellation. Deze oortjes zijn ontworpen met focus op comfort. Niet alleen wegen de Enco Air oordopjes slechts vier gram, ze zijn ook getest op meer dan 400 verschillende oorvormen.

De batterij opladen gaat supersnel bij de Enco Air. Amper tien minuten opladen is voldoende voor maar liefst acht uur muziek luisteren.

De Enco Air-dopjes zijn spatwaterdicht (IPX4-categorie) waardoor ze ook in vochtige omgevingen gebruikt kunnen worden, zoals een looptocht door de regen of een intensieve work-out. Wie echter eerst het weerbericht wil afwachten, kan dit oproepen via de Enco Air. Gewoon even ‘Hey Google’ zeggen en je schakelt Google Assistant in.

Oppo Enco Free2: topgeluid en noise cancelling

De Oppo Enco Free2. De hoofdtelefoon is voorzien van Active Noise Cancelling (ANC) en een Sound Equalizer-functie. Die laatste is geïntegreerd met de HeyMelody-app, die jouw ideale geluidsprofiel creëert.

Ruisonderdrukking is een van de belangrijkste elementen voor de moderne audio-ervaring. Oppo werkte onder meer hiervoor samen met het Deense Hi-fi bedrijf Dynaudio.

Elk oortje beschikt over drie heel geluidsgevoelige microfoons die het stemgeluid versterken en tegelijkertijd de achtergrondgeluiden onderdrukken. Deze Triple-Mic Call Noise Cancelling-functie zorgt voor een kristalheldere stemopname, zelfs in luidruchtige omgevingen of bij winderig weer.

“Vandaag de dag zijn draadloze oordopjes een van de meest populaire manieren om mobiele audio te ervaren. Tijdens het sporten, tijdens het gamen op je smartphone, voor wat ontspanning op de trein naar het werk of gewoon als je met iemand aan het bellen bent. Met de Enco-productlijn hebben we nu voor iedereen en in elke budgetcategorie een gepaste oplossing die ergonomisch draagcomfort combineert met een uitstekende geluidskwaliteit,” aldus Dirk Pauwels, Country Director Oppo België & Luxemburg AED.

Oppo Enco: prijzen en leveringsinformatie

De Enco Air en de Enco Free2 zijn inmiddels beschikbaar, de Enco Buds volgt later deze zomer. De adviesprijzen voor de verschillende versies zijn als volgt.

Oppo Enco Buds:     49 euro
Oppo Enco Air:         79 euro
Oppo Enco Free2:  119 euro

MERK

EDITORS' CHOICE