De Mode II is de eerste draadloze in-ear hoofdtelefoon van Marshall

Het van oorsprong Engelse Marshall, bekend van zijn gitaarversterkers, heeft de Mode II uitgebracht, een volledig draadloze in-ear hoofdtelefoon die geleverd wordt met een bijpassend oplaad- en transportdoosje. Muzieksignaal komt binnen via bluetooth 5.1. De Mode II is de eerste draadloze in-ear hoofdtelefoon van Marshall.

Marshall Mode II

Marshall's Mode II is de eerste volledig draadloze in-ear hoofdtelefoon van het merk en is opgetrokken in de kenmerkende styling van het in Milton Keynes gevestigde muziekapparatuurbedrijf. Nee, de koper kan niet kiezen uit allerlei kleuren, alleen uit een hele hippe zwarte uitvoering.

De dynamische drivers van Marshall's Mode II hebben een diameter van zes millimeter en dat zou volgens de fabrikant goed moeten zijn voor een frequentierespons van 20 Hz – 20 kHz, terwijl het ergonomische ontwerp en de reeks pasvormen lange luistersessies mogelijk moeten maken zonder dat je oren moe worden.

Op de behuizing van de Mode II zitten de bediening voor muziek,het beantwoorden van oproepen en meer. Muzieksignaal komt binnen via bluetooth 5.1. De gebruiker kan ook EQ-instellingen aanpassen en verfijnen. Bovendien is Mode II de ultieme reisgenoot dankzij de duurzame rubberen afwerking, het oplaadetui en de IPX5 waterdichtheidsnorm van de oordoppen (IPX4 voor het oplaadetui).

De Mode II biedt vijf uur draadloze speeltijd op een enkele lading. De oplaadcassette met reliëflogo laadt Mode II nog vier keer op, resulterend in een totale speeltijd van 25 uur. De oplaadcase is ook draadloos of met de meegeleverde USB-C kabel op te laden.

Marhsall Mode II: prijs en leveringsinformatie

De Marshall Mode II wisselt voor 179 euro van eigenaar.


EDITORS' CHOICE