NIEUWSPolk Audio

ThuisTesters gezocht: Polk Reserve R100 bookshelf speakers

In het voorjaar lanceerde het Amerikaanse Polk Audio de fraaie nieuwe Reserve luidsprekers: een lijn met stereo- en surroundmodellen voor de liefhebbers van muziek én film. Bij gelegenheid van die introductie deelden we meteen onze review van de Polk R600, een vloerstaander die niet enorm veel kost maar wel veel biedt. Nu zijn jullie aan de beurt, want voor de kleinere Polk R100 boekenspeakers zoeken we een drietal lezers om daar thuis eens een paar weken naar te luisteren. Meld je aan!

Polk Reserve R100

De Reserve-serie heeft een minimalistisch design met een universele uitstraling. De R100, het compacte bookshelf-formaat van de serie, is voorzien van de bekende Polk driver configuratie. Daarnaast kan het model bogen op dezelfde 1” Pinnacle tweeter en 5.25” Turbine cone als de toonaangevende Legend-modellen voor de helderheid en weergave waar Polk om bekend staat. 

De Pinnacle tweeter is voorzien van een zorgvuldig afgestemde waveguide die zorgt voor een betere verspreiding van hoge frequentie-energie en een brede 'sweet spot. De gedempte achterkamer helpt om ongewenste resonanties te voorkomen.

Dankzij het minimalistische ontwerp past deze speaker goed in ieder interieur. De gepatenteerde Polk X-Port levert een diep, moeiteloos basgeluid in vergelijking met traditionele poortspeakers.

ThuisTesters gezocht!

Jaloers op de vele mooie producten die bij de redacteuren van HIF.NL en HIFI.BE over de vloer komen? Niet getreurd, via alweer een nieuwe ThuisTest kun je zelf een aantal weken over een reviewexemplaar beschikken. Meld je nu aan, en mogelijk benaderen we jou om eens met de uitstekende Polk Audio R100 boekenplankspeakers (exclusief stands) aan de slag te gaan, in gloednieuw wit!

Laat je contactgegevens achter in onderstaand formulier, en vermeld ook zeker even waarom jij hieraan mee wil doen. 

Deze actie is gesloten, geselecteerde deelnemers krijgen 2 augustus bericht

Aanmelden kan tot en met zondag 1 augustus. De winnaars krijgen dan maandag 2 augustus bericht, en kunnen een paar weken met de R100s spelen voordat ze weer opgehaald worden. 

MERK

EDITORS' CHOICE