NIEUWSArtSound

ArtSound Kurv BT: robuuste waterdichte kunstzinnig vormgegeven bluetooth-luidspreker

Na de introductie van de Lightball en de PWR05, vult Artsound zijn aanbod bluetooth-luidsprekers verder aan met een nieuwe topper genaamd Kurv BT. Volgens de makers is sprake van een samenvoeging van eye-catching design met de nieuwste technologie. En de Kurv BT is waterdicht en kan dus buiten gebruikt worden.

ArtSound Kurv BT

De Kurv BT verspreidt dankzij zijn speciale ontwerp muziek in alle richtingen. Organiseer je een barbecue of lig je aan het zwembad? Deze icoon is verpakt in een IP66 waterafstotend design jasje en kan je dus gezelschap houden.

Dankzij de coaxiale tweeweg driver geniet de luisteraar zowel van een heldere klank als diepe bas. De tweeter heeft een diameter van 0,75 inch en middentoner/woofer heeft een diameter van 5,25 inch. Muzieksignaal komt binnen via bluetooth 5.0. Verder heeft de Kurv BT True Wireless technologie (TWS) aan boord. Hiermee kan eenvoudig een stereopaar worden geconfigureerd. Koppeling gemaakt? De Kurv BT heeft een lithiumaccu met een capaciteit van 2.600 mAh en dat geeft volgens opgave van de fabrikant circa tien uur muziekplezier.

De afmetingen zijn 308 x 391 x 212 millimeter (H x B x D) en de Kurv BT weegt iets meer dan vijf kilogram. Het opgegeven frequentiebereik loopt van 60 Hz tot 20 kHz.

ArtSound Kurv BT: prijs en leveringsinformatie

De Kurv BT is nu beschikbaar voor een adviesverkoopprijs van 369 euro.

MERK

EDITORS' CHOICE