NIEUWSCyrus

Cyrus Audio Hark III Rack: audiomeubel speciaal voor XR en Classic Serie

Het Britse audiobedrijf Cyrus Audio heeft een nieuw hifimeubel genaamd Hark III ontwikkeld dat speciaal is gemaakt voor de XR- en de Classic-productlijn. De Hark III bestaat uit een verticale lolom waarin ook meteen alle kabels netjes kunnen worden weggewerkt. Standaard wordt de Hark II met vier schappen geleverd maar de gebruiker kan extra schappen kopen, per paar, en kan tot acht schappen in de Hark III hangen.

Cyrus Audio Hark III Rack: speciaal voor componenten van Cyrus Audio

De nieuwe Hark III van het in Groot-Brittannië gevestigde Cyrus Audio heeft volledig instelbare schaphoogtes, waardoor meerdere productconfiguraties mogelijk zijn. Hark III wordt compleet geleverd met vier planken, maar kan tot acht planken per rek herbergen, waarbij extra paar planken apart verkrijgbaar zijn. De Cyrus Hark III meet 960 x 450 x 370 mm (H x B x D) en weegt 18 kilogram in zijn opstelling met vier planken.

Cyrus Audio Hark III: cyruthaan

Bij de ontwikkeling van de Hark III heeft Cyrus Audio een gloednieuw synthetisch materiaal gebruikt dat is ontworpen om microtrillingen die door het rek worden overgedragen, te onderdrukken en te absorberen. Dit nieuwe materiaal, 'Cyruthane' genaamd, wordt op elk schap aangebracht en zorgt voor mechanische isolatie.

Cyrus Audio Hark III:  kabels aan het zicht onttrokken

Om de geplaatste componenten vrij te houden van een wirwar van kabels, heeft de Hark III een ingebouwd kabel- en stroomblokbeheersysteem dat gemakkelijk toegankelijk is vanaf de voorkant van het rack. De Hark III is groot genoeg om plaats te bieden aan een lineaire achtvoudige stekkerdoos en zelfs grotere kabelopties van derden en is ontworpen om het Cyrus-audiosysteem netjes en georganiseerd te houden.

Cyrus Audio Hark III: prijzen en leveringsinformatie

Het Hark III rek is verkrijgbaar in een zwarte of zilverkleurige uitvoering. We hebben nog geen prijsinformatie voor de Benelux vernomen.

MERK

EDITORS' CHOICE