NIEUWS

Dutch Audio Event: zaterdag 30 en zondag 31 oktober

Dutch Audio Event mag op de agenda! Na afgelopen jaar en de uiteraard doorgeschoven editie staat ook nu de organisatie weer te popelen om het mooiste audio-evenement van het jaar te gaan organiseren. Op zaterdag 30 en zondag 31 oktober opent Koningshof zijn deuren om alle bezoekers welkom te heten voor het allereerste Dutch Audio Event.

Dutch Audio Event 2021

De organisatie is in volle gang om alle deelnemers aan de beurs van een geschikte plek te voorzien. We zijn in gesprek met de muzikanten en techneuten om voor jullie een evenement neer te zetten waar je de mooiste apparatuur kan horen, maar ook kan genieten van live muziek, lezingen en natuurlijk een biertje na afloop in de abdijbar.

Naast een sterk inhoudelijk evenement zullen we uiteraard veel aandacht hebben voor de veiligheid van onze bezoekers. Een evenement organiseren is leuk en we kijken er met z'n allen naar uit dat dit soort bijeenkomsten weer op de kalender kunnen, maar veiligheid komt op nummer 1. Hoe we de zaken gaan vormgeven zal dan ook afhangen van de mogelijkheden in het najaar, en natuurlijk van de uitspraken van het RIVM. Je mag er hoe dan ook vanuit gaan dat we een gezellig en muzikaal weekend organiseren in een veilige omgeving voor iedereen.

We zijn op dit moment bezig om de kaartverkoop in gang te zetten. We hopen en verwachten om daar deze maand mee te kunnen starten, en we zullen jullie ook daarover nader blijven informeren. En voor de goede orde: als het evenement alsnog niet door kan gaan, dan krijg je uiteraard netjes de ticketprijs retour op je bankrekening.

Voel je welkom op 30 en 31 oktober 2021 in het vertrouwde Koningshof in Veldhoven. We houden je op HIFI.NL en HIFI.BE op de hoogte van alle vervolgstappen, dus wordt vervolgd!


EDITORS' CHOICE