NIEUWS

Dutch Audio Event: 30 en 31 oktober

De uitgever van HIFI.NL en de organisatie achter de jaarlijkse XFI Audio Show zijn een samenwerking aangegaan om gezamenlijk een nieuwe show te organiseren: Dutch Audio Event. Dat is geen nieuws meer, maar de nieuwe datum voor de allereerste editie wel: zaterdag 30 en zondag 31 oktober 2021!

Na bijna een decennium van groei en vooruitgang heeft het team van de XFI besloten dat een volgende stap in de ontwikkeling van dit evenement noodzakelijk is om verdere groei te kunnen realiseren. Maar ook HIFI.NL heeft een duidelijke ambitie om dichter naar de consument toe te bewegen, en deze te voorzien van een kwalitatieve en hoogwaardige beurs die inspeelt op nieuwe trends en ontwikkelingen in de markt. Derhalve hebben partijen besloten de handen ineen te slaan en gezamenlijk een nieuwe show op te zetten: Dutch Audio Event.

Dutch Audio Event 2020 --> 2021

De eerste editie van het Dutch Audio Event stond gepland op zaterdag 26 en zondag 27 september in Koningshof Veldhoven en was daarmee in de plaats gekomen van wat een jubileumeditie van XFI zou zijn geweest. Uiteraard liep dat vorig jaar even anders. Inmiddels kunnen we de nieuwe data delen: 30 en 31 oktober 2021!

Ivo Meijer van HIFI.NL: "Wij zijn heel blij dat beursorganisator XFI bereid is met ons de samenwerking aan te gaan. Door de oprichting van een nieuwe onderneming – Dutch Audio Event – zijn we in staat een echt onafhankelijke beurs neer te zetten die van meerwaarde zal zijn en alle partijen in de markt kan bedienen.”

De nieuwe naam zal komende periode veelvuldig worden gecommuniceerd zodat ook alle bestaande bezoekers zich snel met dit mooie evenement kunnen identificeren.

Caspar Bunge van XFI geeft aan verheugd te zijn met de komst van HIFI.NL.“Eindelijk zijn we in staat om een beurs te ontwikkelen die gedragen wordt door het belangrijkste platform in de Benelux. Wij zien dat als een prachtige stap die de onafhankelijkheid en groei van ons evenement zal kunnen borgen.”

De komende periode zal gebruikt worden om de organisatie vorm te geven en een start te maken met de voorbereidingen. Ook zullen we onze lezers en potentiële bezoekers het gesprek aan gaan om te kijken wat de wensen zijn voor deze eerste editie van dit evenement. Wordt dus snel vervolgd!


EDITORS' CHOICE