NIEUWSGoldmund

Goldmund lanceert stereo eindversterker Telos 300

Dit Model is alleen verkrijgbaar in China!

Het Zwitserse audiobedrijf Goldmund heeft een nieuwe stereo eindversterker gelanceerd genaamd Telos 300. De Goldmund Telos 300 is een eindversterker die werkt in klasse AB en heeft de nieuwste evolutie van Goldmund's eigen Telos versterkingstechnologie aan boord. 

Goldmund Telos 300

De nieuwe Telos 300 is van het in Zwitserland gevestigde Goldmund is een stereo eindversterker die 225 Watt per kanaal aan acht Ohm kan leveren. Naar eigen zeggen borduurt de Telos 300 voort op het ontwerp van zijn voorganger, de Telos 280. Dit apparaat bevat een verbeterde voeding voor een verbetering van de laagweergave. De bescherming van de versterker is verbeterd, inclusief een timer die de uitgangen opent bij overbelasting.

De Telos 300 is een klasse AB-eindversterker die de nieuwste evoluties van Goldmund’s eigen Telos versterkingstechnologie aan boord heeft. Componenten werden in alle versterkingstrappen aangepast om harmonische vervormingen in de hoge frequenties te verminderen, de lineariteit te verbeteren en de getrouwheid van de muzikale boodschap nog verder te garanderen. De perfecte metgezel van de Mimesis 27.8 of de Mimesis 37S NextGen voorversterker, Telos 300 kan ook worden gecombineerd met elke andere voorversterker uit de Goldmund-collectie.

MERK

EDITORS' CHOICE