NIEUWS

De Nebula Vega Portable is een draagbare beamer met een accu aan boord

Anker Innovations, specialist op het gebied van mobiele oplaadtechnologie en smart home-producten, brengt binnenkort haar nieuwe Full HD beamer, de Nebula Vega Portable, op de markt. De volgens de fabrikant uitstekende helderheid van deze beamer gecombineerd met diverse opties maakt de Vega Portable een aantrekkelijke draagbare beamer.

Nebula Vega Portable

De geavanceerde projectietechnologie van HDR10 en 500 ANSI-lumen aan hoge helderheid zorgen ervoor dat films en series in full HD worden geprojecteerd. Door de ultra-fast autofocus heeft de kijker altijd scherp beeld en de beamer heeft een ingebouwde standaard voor stabiliteit. De beamer heeft daarnaast twee luidsprekers met een uitgangsvermogen van beide 4 Watt Dolby Digital Plus en zorgen daarmee voor een diep stereogeluid.

De Nebula Vega Portable beschikt over Android TV 9.0, met meer dan 5.000 beschikbare apps geïnstalleerd, waaronder YouTube en Hulu. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om te casten vanaf een smartphone. Met een volle accu kan er drie uur lang zonder stroom naar video’s gekeken worden, waardoor je dus altijd en overal kunt genieten van een film. De beamer is daarnaast ideaal om de aankomende EK wedstrijden op het grote doek (of een witte muur) te bekijken.

De Nebula Vega Portable is vanaf 8 juni verkrijgbaar voor een adviesprijs van 649 euro

Wie of wat is Anker Innovations?

Anker Innovations is volgens eigen opgave wereldleider in oplaadtechnologie en ontwikkelaar van apparaten ter ondersteuning van hoogwaardige audio, huisbeveiliging, entertainment en de opkomende smart homes. Tegenwoordig richt Anker Innovations zich op het ontwikkelen van een nieuwe productklasse onder leiding van de vier belangrijkste merken voor consumentenelektronica: Anker, eufy, Soundcore en Nebula.

Meer weten? Kijk dan op de website van Anker Innovations.


EDITORS' CHOICE