NIEUWS

De 2L Music Store is vernieuwd en biedt downloads en schijfjes in meerkanaals formaten

2L Music Store is een Noorse website die muziek aanbiedt in een hogere geluidskwaliteit dan op cd’s en bij streamingdiensten en bovendien biedt het bedrijf allerlei meerkanaals opnamen aan, bijvoorbeeld in Auro-3D en Dolby Atmos. Ook voor blu-ray schijven en SACD’s kan de klant naar 2L Music Store surfen.

2L Music Store

De Noorse webwinkel 2L Music Store is gespecialiseerd in het verkopen van albums met een hoge resolutie en geluidskwaliteit. Bovendien verkoopt het bedrijf ook meerkanaals opnamen in Auro-3D, Dolby Atmos op Pure Audio Blu-ray en Hybrid SACD. Sommige titels zijn ook leverbaar op vinyl. Wie geen fysiek product wil kopen kan in veel gevallen ook kiezen voor het downloaden van muziekbestanden. De catalogus van 2L Music Store is klein vergeleken met die van de bekende platenmaatschappijen en streamingdiensten, maar 2L Music Store concurreert op opnamekwaliteit en niet op een ruime keuze.

Het Noorse label heeft naar eigen zeggen 36 Amerikaanse Grammy nominaties ontvangen sinds 2006, waarvan 28 in de categorieën Best Engineered Album, Best Surround Sound Album and Producer of the Year.

Wie voor meer dan 100 euro koopt, hoeft geen verzendkosten te betalen. Meer weten? Kijk dan op de website van 2L Music Store.


EDITORS' CHOICE