NIEUWSCayin

Cayin YD01 Fantasy: in-ear hoofdtelefoon met beryllium-gecoate drivers

Sinan Kökbugur | 28 mei 2021 | Fotografie Fabrikant | Cayin | Importeur: Sensus Audio

Het Chinese audiobedrijf Cayin heeft de YD01 Fantasy gelanceerd. De YD01 Fantasy is een hoogwaardige in-ear hoofdtelefoon met een roestvrijstalen behuizing en drivers die zijn gecoat met beryllium. Een hoogwaardige kabel wordt meegeleverd, evenals een groot assortiment pasvormen.

Cayin YD01 Fantasy

Cayin’s nieuwe in-ears YD01 Fantasy werken met tweeweg magneten in een dubbele kamer. De drivers zijn voorzien van beryllium-gecoate 10,3-millimeter bio-cellulosemembranen. De glanzend gepolijste behuizing is gemaakt van bijzonder hoogwaardig 316 roestvrij staal.

De meegeleverde 1,3 meter lange vieraderige kabel met vergulde stekkers bestaat uit acht OCC-koperstrengen met een verzilverde kern. Deze constructie geeft een uitstekende geleidbaarheid. De hoge mechanische demping moet het externe geluid met 26 dB verminderen. Cayin geeft een groot aantal pasvormen mee zodat de gebruiker de YD01 Fantasy perfect passend in zijn oren kan stoppen.

Verder heeft de YD01 Fantasy een gevoeligheid van 108 dB. Cayin geeft een impedantie op van 37 Ohm en een frequentiebereik van 20 Hz tot 40 kHz.

De adviesprijs voor de YD01 Fantasy ligt rond de 1.000 euro. Meer weten? Kijk dan op de website van Cayin.


MERK

EDITORS' CHOICE