NIEUWS

House of Marley lanceert Positive Vibration XL ANC hoofdtelefoon

Lifestylemerk House of Marley heeft een nieuwe draadloze over-ear hoofdtelefoon gelanceerd. De nieuwe Positive Vibration is voorzien van Active Noise Cancelling (ANC), voor een positieve vibratie. Volgens House of Marley is de nieuwe hoofdtelefoon milieubewust ontworpen en biedt hij extra functies en comfort voor een betaalbare, ononderbroken luisterervaring. De koper kan kiezen tussen een uitvoering in overwegend zwart of een uitvoering van roze met wit.

House of Marley Positive Vibration XL ANC hoofdtelefoon

De nieuwe Positive Vibration XL ANC draadloze over-ear hoofdtelefoon is een upgrade van het populaire Positive Vibration XL-model en biedt nu een premium luisterervaring met actieve ruisonderdrukking met extra comfort en een langere batterijduur, aldus House of Marley.

De nieuwe Positive Vibration XL ANC-hoofdtelefoon is een goed voorbeeld van vooruitgang in betaalbare hoofdtelefoons voorzien van bluetooth versie 5. De nieuwe hoofdtelefoon is uitgerust met 40 millimeter drivers en ontworpen om een krachtig geluid te leveren met een comfortabele draadloze ervaring. De Positive Vibration XL ANC is goedkoper dan het vlaggenschipmodel Exodus ANC die het bedrijf in 2019 introduceerde. De nieuwe House of Marley hoofdtelefoon is voorzien van hybride actieve ruisonderdrukking door middel van dubbele sets geïntegreerde microfoons. De monitormodusfunctie (transparantiemodus) is beschikbaar om de buitenwereld binnen te laten en het luisteren te pauzeren met een druk op de knop.

De nieuwe Positive Vibration XL ANC hoofdtelefoon biedt drie keer de batterijduur van zijn voorganger en biedt 26 uur batterijduur met ANC aan en 35 uur met ANC uit. De Met de geavanceerde snellaadtechnologie, kunnen gebruikers niet alleen de speeltijd verlengen, maar ook de levensduur van het product.

"Onze serie Positive Vibration”koptelefoons is altijd een populaire favoriet geweest vanwege zijn kwaliteitsgeluid en betaalbaarheid. Door de volgende generatie te creëren met de Positive Vibration XL ANC, verbeteren we de ervaring en maken we actieve ruisonderdrukking een standaardfunctie”, legt Josh Poulsen, directeur Productontwikkeling van House of Marley, uit. “In de huidige omgeving werken we vaak in nieuwe ruimtes, zijn we onderweg buiten en moeten we vaak ongewenst geluid buitensluiten. De Positive Vibration XL ANC levert die luisterervaring binnen de categorie van 150 dollar,” voegt hij eraan toe. Let op: dit natuurlijk een Amerikaanse prijs die geen rekening houdt wisselkoersschommelingen, eventuele invoerheffingen en het lokale BTW-tarief.

De Positive Vibration XL ANC is ontworpen in de kenmerkende stijl van House of Marley met behulp van milieubewuste materialen als een groener alternatief voor de plastic standaard. Zo heeft de nieuwe hoofdtelefoon oorschelpen van FSC-gecertificeerd hout en recyclebare aluminium, hetgeen een gedifferentieerde look oplevert die naar eigen zeggen perfect past bij de filosofie van het merk. De hoogwaardige hoofdbandvoering Rewind-stof is geweven van gerecyclede materialen en de meegeleverde gevlochten AUX- en USB-C-oplaadkabels zijn samengesteld uit 99% post-consumer PE, ontworpen om zowel slank als milieuvriendelijk te zijn.

Ontworpen met het oog op langdurig luisteren, is de Positive Vibration XL ANC-hoofdtelefoon ook voorzien van luxe oorkussens van traagschuim voor maximaal comfort en een goede pasvorm en dat zorgt voor de nodige passieve geluidsisolatie. De hoofdtelefoon is voorzien van een ingebouwde microfoon voor handsfree bellen, ondersteuning voor spraakassistenten en functionaliteit op afstand waarmee gebruikers het volume en het afspelen kunnen regelen wanneer het bronapparaat buiten bereik is. Het opvouwbare ontwerp en de duurzame opbergzak maken draagbaarheid eenvoudig en handig voor dagelijks gebruik.

House of Marley Positive Vibration XL ANC hoofdtelefoon: prijs en leveringsinformatie

De hoofdtelefoon is leverbaar in een uitvoering in overwegend zwart of een uitvoering van roze met wit. Van Distributeur Autovision website van Autovision hebben we vernomen dat de headset 179,00 Euro gaat kosten in de Benelux en leverbaar gaat zijn vanaf eind Juni.


EDITORS' CHOICE