NIEUWSIsoAcoustics

IsoAcoustics Aperta Sub: isoleer je subwoofer van de ondergrond voor beter geluid en blije buren

Het in Canada gevestigde IsoAcoustics, specialist als het gaat om akoestische oplossingen om audioapparatuur van de ondergrond te ontkoppelen, heeft zijn nieuwe Aperta Sub-isolatie voor subwoofers aangekondigd. De Aperta Sub van IsoAcoustics wordt door het bedrijf beschreven als “een slimme oplossing om je plezier van bassen te maximaliseren en tegelijkertijd de buren tevreden te houden”. Deze speciaal ontworpen isolatiestandaard is geschikt voor subwoofers met een gewicht tot 36,3 kilogram.

IsoAcoustics Aperta Sub: ontkoppeling van subwoofer

Door de subwoofer los te koppelen van het ondersteunende oppervlak, beheert de Aperta Sub de energie van de subwoofer en voorkomt hij de fysieke overdracht van energie door de ondersteunende structuur. In gewoon Nederlands, de Aperta Sub van IsoAcoustics houdt de trillingen van een subwoofer naar de ondergrond tegen.

Volgens IsoAcoustics zijn wij als luisteraars geneigd om basritmes meer op te pikken dan andere tonen en lage basfrequenties stellen de luisteraar in staat een diepe gesyncopeerde verbinding te voelen met muziek of films. Maar ondanks onze liefde voor bas, produceert de grote pulserende driver energie en trillingen die door solide structuren reizen, de ondergrond bereiken om zich aldus verder te verspreiden, eventueel tot in het huis van de buren.

Akoestische behandeling van de luisterruimte alleen lost deze problemen niet op en vermindert niet de door de structuur overgedragen geluiden. IsoAcoustics is er trots op dat zijn Aperta Sub-isolatiestandaard “niet alleen deze storingen vermindert, maar ook een beter klinkende audio levert.”

De Aperta Sub bestaat uit isolatoren aan de boven- en onderkant, elk verbonden door een stevig frame dat zorgt voor een stabiele basis en de subwoofer van de vloer tilt. De gepatenteerde IsoAcoustics-isolatoren zijn directioneel en ontworpen om te worden uitgelijnd met de drivers van de subwoofers om de energie op de as te houden. Het bedrijf zegt dat deze hoge mate van isolatie ook de modderige lage frequenties zal opruimen om meer basdefinitie te onthullen.

De IsoAcoustics Aperta Sub heeft een onopvallend en compact ontwerp, meet 265 x 290 x 33 millimeter (B x D x H) en is ontworpen voor zowel front-firing als side-firing subwoofers met een gewicht tot 36,3 kilogram. De Aperta Sub bevat ook tapijtschijven met spikes van 15 millimeter die in tapijtoppervlakken worden verankerd voor een sterkere verbinding.

IsoAcoustics Aperta Sub: prijs en leveringsinformatie

De levering in de Benelux zal naar verwachting beginnen in juni. De prijs voor de Benelux moet nog bekend worden gemaakt.

MERK

EDITORS' CHOICE