NIEUWSPlixir Power

De producten van Plixir Power zijn voor het eerst in Nederland

De hoogwaardige producten van Plixir Power uit Singapore zijn voor het eerst verkrijgbaar in Nederland. De audiofiele voedingen, powerconditioners en gebalanceerde voedingskabels van Plixir Power worden wereldwijd geroemd. Audio-Essence importeert deze producten sinds 1 mei als enige exclusief naar Nederland en verkoopt ze via de website www.audio-essence.nl. 

Schone stroom voor audioapparatuur

Het in Singapore gevestigde Plixir Power focust op de ‘true tone’ weergave van muziek, en onderscheidt zich van haar concurrenten door het bekende concept van scheidingstransformatoren te perfectioneren. De unieke door Plixir Power ontworpen en door Noratel gewikkelde transformatoren, met XQ 'eXtra Quiet' kern, zijn volledig gebalanceerde opgebouwd en maken Plixir Power producten tot de ultieme Power Conditioners en voeding die je gehoord moet hebben. Door volledige ontkoppeling van het lichtnet, presteert het aangesloten hifisysteem optimaal. Hoogfrequente storing en ruis krijgen geen kans om de weergave te beïnvloeden en de luisteraar ervaart alleen nog rust en reinheid in de muziek, aldus importeur Audio Essence.

Hoe werkt het dan? De transformator in de Plixir Power maakt optimaal gebruik van het bekende principe van galvanische scheiding. De gebalanceerde aansluiting zorgt bovendien voor common mode blokkering van stoorsignalen. Dit is pure winst voor de aangesloten hificomponenten.

Al sinds de start van Plixir Power in 2014, is de fabrikant het concept van gebalanceerde stroomvoorziening gaan optimaliseren. Alleen de beste transformatoren worden in de Plixir Power-producten gebruikt. Daarmee ontstaat een maximale ontkoppeling van de audio-apparatuur van het lichtnet - en dat geheel gebalanceerd uitgevoerd.

Meer weten? Kijk dan op de website van Audio Essence.

MERK

EDITORS' CHOICE