NIEUWSRega

Rega Kyte: compacte luidspreker met een uitgekiende behuizing

Het Britse Rega heeft een tweeweg monitorluidspreker gelanceerd genaamd Kyte. Volgens het persbericht worden de Kyte luidsprekers met de hand gebouwd in de fabriek van Rega. Rega geeft levenslange garantie en dat is bijzonder in dit prijssegment.

Rega Kyte: tweeweg monitorluidspreker

Met de Kyte introduceert het Britse audiobedrijf Rega een nieuwe bijna 33 centimeter hoge compacte tweeweg luidspreker waarin niet alleen de drivers maar ook de behuizing met uitgekiende details komen.Bovendien worden de luidsprekers volgens het persbericht met de hand gebouwd bij Rega. De behuizing van de Rega Kyte is gemaakt van gegoten fenolhars. Interne dwarsverstevigingen en keramische platen zorgen voor stijfheid en dus een minimalisering van ongewenste resonanties.

Beide drivers van de luidspreker, die een basreflexpoort aan de achterkant heeft, zijn ontwikkeld door Rega. De mid-bass driver heeft een diameter van 125 millimeter en is uitgerust met een vierlagige spreekspoel. De tweeter heeft een ongebruikelijk gevormde golfgeleider die drie stutten verbindt die naar het midden lopen.

Rega Kyte: prijs en leveringsinformatie

De Rega Kyte heeft een adviesprijs van 689 euro per paar en is per direct leverbaar. Rega geeft levenslange garantie op de Kyte.

MERK

EDITORS' CHOICE