NIEUWSCabasse

Cabasse Santorin 25: subwoofer bij Eole4 en IO3-luidsprekers

De Franse luidsprekerfabrikant Cabasse heeft de Santorin 25 uitgebracht, een compacte subwoofer die naar eigen zeggen is gemaakt om samen te werken met monitormodellen en inbouwmodellen van het merk. Cabasse biedt de Santorin 25 los aan maar hij kan ook worden gekocht in een 5.1 of 7.1 totaalpakket.

Cabasse Santorin 25

Met een afmeting van 42 x 36 x 38 cm (H x B x D) is de nieuwe Santorin 25 een krachtige en compacte subwoofer die volgens de fabrikant geschikt is voor ruimtes tot 50 m2. De verticale naar beneden gerichte subwoofer biedt een ronde en krachtige bas, vol nuance en diepte, aldus Cabasse. Het ontwerp maakt een discrete plaatsing in de buurt van muren en meubels mogelijk zonder enig akoestisch compromis.

Het cellulosevezel membraan van de Santorin 25 heeft een diameter van 25 centimeter en produceert naar verluidt een hoog vermogen zonder vervorming ondanks het hoge maximale geluidsdrukniveau (111 dB RMS max). Bovendien beloven het lage gewicht van de conus en goede dempingeigenschappen een genereuze en snelle bas met een geclaimde frequentierespons van 30 tot 160 Hz. De driver wordt aangestuurd door een versterker met een nominaal vermogen van 200 Watt (400 Watt piek). De TS190 D-versterker maakt dat de dynamische effecten van de Santorin 25-subwoofer opvallend realistisch zijn voor zowel muziek- als thuisbioscoopgebruik, aldus Cabasse.

De nieuwe subwoofer is ook esthetisch in harmonie met de nieuwe Eole 4- en iO3-luidsprekers van Cabasse. De nieuwe Santorin 25 heeft twee ringen van geborsteld aluminium die de kast omcirkelen, gecoat met eersteklas matzwarte of matwitte verf.

Cabasse Santorin 25: prijs en leveringsinformatie

De Cabasse Santorin 25 is nu verkrijgbaar voor 950 euro in een matzwarte of matwitte uitvoering. De Santorin 25 kan ook worden gekocht als onderdeel van een 5.1-pakket met iO3-luidsprekers. De prijs is dan 3.945 euro of 4.713 euro, afhankelijk van de keuze van de koper. Een 7.1-pakket kost 5.143 euro.

Meer wetenn? Kijk dan op de website van Cabasse.

MERK

EDITORS' CHOICE