HIFI.NL Weggeefactie: NorStone Skye interlink

Drumroll please... We zijn bij de allerlaatste actie van de HIFI.NL Weggeefweken aangekomen, het prijzenfestival dat we een ruime maand geleden gestart zijn, en waar jullie dagelijks met duizenden tegelijk op gereageerd hebben. Zoals we dinsdag al aangaven, is het podium voor de slotronde voor importeur AVtunes, die vandaag drie NorStone Skye interlinks beschikbaar stelt, in drie verschillende lengtes (geef dus wel even je voorkeur aan!). 

NorStone Skye

Audio, video en kabels zijn nog steeds onlosmakelijk met elkaar verbonden. NorStone biedt een groot assortiment aan benodigde kabel verbindingen. HDMI voor tv- en videoverbindingen, USB voor digitale audio verbindingen, optical of wel optische verbindingen voor bijvoorbeeld tv en set-up box van video en telecom provider, een analoge RCA kabel voor platenspelers met aarding kabeltje of je geliefde cd-speler, subwoofer kabels zijn er voor de meerkanaals opstelling 2.1 of 5.1. 

Uiteraard breidt de lijn zich nog jaarlijks uit en worden nieuwe ontwikkelingen nauwgezet gevolgd. Zo is de laatste ontwikkeling in de optische HDMI markt ook niet aan NorStone voorbij gegaan. NorStone heeft drie verschillende lijnen in het aanbod van (interlink)kabels. Arran is hierbij de instap lijn, gevolgd door Skye en Jura. In de Skye lijn is het hoofdbestanddeel 99% OFC koper en 1% zilver. In de Jura lijn zijn de koper-geleiders voor 10% omhuld met zilver (verzilverd). Beide zijn drievoudig afgeschermd om goed bestand te zijn tegen invloeden van buitenaf.

AVtunes geeft 3 Interlink kabels uit de Skye lijn weg. Winnaars kiezen uit 60 cm, 1 meter of 1,5 meter lengte.

Wat moet je doen?

Wil je kans maken op deze mooie interlink van NorStone Design? Laat dan simpelweg je naam en e-mailadres achter. Je gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel en de lengte van deze actie. Wil je daarnaast onze nieuwsbrief ontvangen, zet dan even een vinkje. 

Laat ons gerust weten waarom jij deze NorStone kabel moet winnen, maar vergeet in ieder geval niet om je voorkeur aan te geven, want de NorStone Skye is beschikbaar in drie lengtes: 60 cm, 100 cm en 150 cm. Deze actie loopt tot en met zondag 9 mei aanstaande.

UPDATE: het deelnameformulier van deze actie is inmiddels gesloten. De winnaar wordt op de hoogte gebracht!

MERK

EDITORS' CHOICE