NIEUWSWharfedale

HIFI.NL Weggeefactie: Wharfedale Diamond 12.0

Redactie Hifi.nl | 15 april 2021 | Wharfedale

Vandaag is de deelname aan de Wekenlange Weggeefactie van HIFI.NL in handen van importeur Mika, die een mooie set luidsprekers uit de Wharfedale Diamond 12-serie beschikbaar heeft gesteld: de Diamond 12.0 boekenplankspeaker. 

Wharfedale Diamond 12.0 

Wharfedale heeft voor de ontwikkeling van de nieuwe Diamond 12-productlijn samengewerkt met de bekende luidsprekerontwerper en eigenaar van Fink Audio Consulting, Karl-Heinz Fink. Het doel? Om zoveel mogelijk prestaties in budgetluidsprekers te persen. Het merk heeft de drivers maar ook de kasten herzien.

Een van de hoogtepunten is het gebruik van Klarity, een nieuw ontwikkeld composietmateriaal dat debuteert in het assortiment van Wharfedale. Het vervangt Kevlar dat is gebruikt op eerdere generaties Diamond. Klarity combineert polypropyleen en mica om “een lichtgewicht conus te produceren met een hoge stijfheid, lage kleuring en bliksemsnelle respons, al met al ideale eigenschappen om zowel nauwkeurigheid als opwinding te leveren”. De Klarity-conus is opgehangen in een dempende ophanging om de baskwaliteit en dynamiek te verbeteren. Hoge frequenties worden verwerkt door 25 millimeter geweven polyester dome-tweeters.

De tweeweg Diamond 12.0 beschikt over deze 25 millimeter tweeter en een 10 centimeter Klarity mid/bass driver.

De Diamond 12.0 is uitgevoerd in zwart en heeft een adviesprijs van 229 euro per paar.

Wat moet je doen?

Wil je kans maken op deze set Wharfedale speakers? Laat dan simpelweg je naam en e-mailadres achter. Je gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel en de lengte van deze actie. Wil je daarnaast onze nieuwsbrief ontvangen, zet dan even een vinkje. Deze actie loopt tot en met maandag 19 april aanstaande.

UPDATE: het deelnameformulier van deze actie is inmiddels gesloten. De winnaar wordt op de hoogte gebracht!

MERK

EDITORS' CHOICE