NIEUWSKlipsch

HIFI.NL Weggeefactie: Klipsch Heritage Groove (Havoned)

Een nieuwe dag, een nieuwe prijs in de Wekenlange Weggeefactie van HIFI.NL, deze keer vanuit importeur Havoned. Het lijkt erop dat we na een druilerige maandag een veel betere dinsdag krijgen, en dat er de komende tijd meer voorjaarsweer voor de deur staat. Dat treft, want de compacte Klipsch Heritage Groove is een handige bluetooth speaker voor thuis, die je net zo gemakkelijk ook mee naar buiten neemt. Houd onze website in de gaten, want we hebben vrijwel dagelijks nieuwe acties, doorlopend tot begin mei. 

Klipsch Heritage Groove

De Heritage Groove van Klipsch is een draadloze luidspreker die is ontworpen om "overal waar het leven u brengt groots geluid te brengen". De compacte maar krachtige bluetooth speaker combineert stijl en functionaliteit met een formaat dat je eenvoudig mee op pad neemt. Uitgerust met één microfoon voor handsfree bellen, draadloze bluetooth-technologie en een batterijduur van 8 uur is de Heritage Groove de perfecte, gebruiksvriendelijke draagbare luidspreker voor binnen en buiten.

De Klipsch Heritage Groove is uitgevoerd in Walnut en heeft een adviesprijs van 179 euro.

Wat moet je doen?

Wil je kans maken op deze fraaie bluetooth speaker? Laat dan simpelweg je naam en e-mailadres achter. Je gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel en de lengte van deze actie. Wil je daarnaast onze nieuwsbrief ontvangen, zet dan even een vinkje. Deze actie loopt tot en met zondag 18 april aanstaande.

UPDATE: het deelnameformulier van deze actie is inmiddels gesloten. De winnaar wordt op de hoogte gebracht!

MERK

EDITORS' CHOICE