NIEUWSCanton

HIFI.NL Weggeefactie: Canton Soundbox 3 (House of Music)

Redactie Hifi.nl | 12 april 2021 | Canton

In samenwerking met House of Music organiseren we in de Weggeefactie maar liefst vier verschillende prijzen, waaronder de Music Hall Mark 1 platenspeler en de Artsound PWR 5 bluetoothspeaker. Vandaag sluiten we af met nummertje 4: de Canton Soundbox 3.

Weggeefactie

In de maand april zijn we weer bezig met onze Wekenlange Weggeefactie. Je leest er hier meer over. We focussen nu vier dagen op rij op fraaie producten van House of Music, meedoen kan onderaan de pagina!

Canton Soundbox 3 (White) - € 349

De Soundbox 3 is het kleinste model van Canton, maar vergis je niet: deze connected speaker met ingebouwde EQ heeft een groots geluid voor iedere ruimte. De kleine multiroom speaker heeft Chromecast ingebouwd en Spotify Connect geïntegreerd en laat niets te wensen over, als stand-alone of als onderdeel van een stereo- of surround opstelling als je er meerdere aanschaft. Wil je meer weten over de Soundbox 3? Lees dan deze review van Jamie, waarin hij een paar van deze speakers inzet als achterkanalen bij de Canton Smart Soundbar 10.

Wat moet je doen?

Wil je kans maken op een Soundbox 3? Laat dan simpelweg je naam en e-mailadres achter. De gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel en de lengte van deze actie.

Wil je daarnaast onze nieuwsbrief ontvangen, zet dan even een vinkje. De toelichting mag je leeg laten, maar laat ons ook gerust weten waarom jij deze Canton speaker zou moeten winnen!

UPDATE: het deelnameformulier van deze actie is inmiddels gesloten. De winnaar wordt op de hoogte gebracht.

Kijk op onze homepage voor nieuwe acties!

MERK

EDITORS' CHOICE