NIEUWSMusic Hall

HIFI.NL Weggeefactie: Music Hall Mark 1 (House of Music)

Redactie Hifi.nl | 10 april 2021 | Music Hall

In samenwerking met House of Music organiseren we in de Weggeefactie maar liefst vier verschillende prijzen, waaronder de Canton Soundbox 3 en de Artsound PWR 5 bluetoothspeaker. Vandaag prijs nummer 2: de Music Hall Mark 1 platenspeler.

Weggeefactie

In de maand april zijn we weer bezig met onze Wekenlange Weggeefactie. Je leest er hier meer over. We focussen nu vier dagen op rij op fraaie producten van House of Music, meedoen kan onderaan de pagina!

Music Hall Mark 1 (Walnut) - € 449 

Een verfijnd geluid voor een instapprijs, dat is wat Music Hall belooft. Want hoewel deze Mark 1 aanzienlijk toegankelijker geprijsd is dan bijvoorbeeld de vermaarde MMF 2.3 van het merk, is de aanwezige techniek in principe hetzelfde. Liefhebbers van de producten van deze fabrikant mogen altijd rekenen op het kenmerkende geluid van Roy Hall, en dat is bij deze draaitafel niet anders. 

De Music Hall Mark 1 is een heerlijke platenspeler voorzien van diverse hoogwaardige componenten. 

Wat moet je doen?

Wil je kans maken op deze platenspeler? Laat dan simpelweg je naam en e-mailadres achter. Je gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel en de lengte van deze actie. Wil je daarnaast onze nieuwsbrief ontvangen, zet dan even een vinkje. De toelichting mag je leeg laten, maar laat ons ook gerust weten waarom jij deze Music Hall platenspeler zou moeten winnen!

UPDATE: het deelnameformulier van deze actie is inmiddels gesloten. De winnaar wordt op de hoogte gebracht.

Kijk op onze homepage voor nieuwe acties!

MERK

EDITORS' CHOICE