NIEUWSMcIntosh

McIntosh neemt importeur Savor Audio over, welkom Fine Sounds Benelux

Het Amerikaanse audiobedrijf McIntosh Group Inc. heeft zijn importeur voor de Benelux Savor Audio overgenomen. Savor Audio is hernoemd tot Fine Sounds Benelux en medewerkers Rob Hullekes, Chris van Aelst en Edwin van Rooijen gaan in de nieuwe organisatie werken. Vanaf vandaag zal Fine Sounds Benelux de distributie van de producten van McIntosh Group op zich nemen.

Fine Sounds Benelux BV

“Het team van Savor Audio zal een grote rol gaan spelen in de nieuwe opzet,” aldus Lionel Nunney, algemeen directeur van Fine Sounds Benelux. “Rob Hullekes zal de functie van Directeur Benelux voor zijn rekening nemen, Chris van Aelst gaat als sales manager voor België en Luxemburg aan de slag en Edwin van Rooijen zal doorgaan met zijn werk als back office manager.”

“We zijn verheugd om verder te kunnen bouwen op de ervaring van Savor Audio,” aldus McIntosh Co-CEO Jeff Poggi. “Deze investering toont onze toewijding met betrekking tot de Benelux-markt en onze wil om daarin te groeien en goede relaties te onderhouden met onze dealers, installateurs en consumenten.”

Savor Audio heeft de afgelopen vier jaar producten van McIntosh, Sonus faber, Sumiko en Audio Research gedistribueerd. McIntosh Group begint per heden met de distributie via Fine Sounds Benelux BV.

Over McIntosh Group

McIntosh Group is een holdingmaatschapij met de focus op hoogwaardige audio. McIntosh Group is eigenaar van de merken McIntosh, Sonus faber en Sumiko. Via distributiepartners Sumiko en Fine Sounds UK worden de producten van onder andere McIntosh, Bassocontinuo, Pro-Ject, Sonus faber en Sumiko verkocht. De grote gemeenschappelijke factor van deze merken is de toewijding aan hoogwaardige weergave en het plezier van live muziek. Producten zijn grondig doordacht en gebouwd met gebruik van hoogwaardige componenten voor een plezierige en lange levensduur.

 

 

MERK

EDITORS' CHOICE