NIEUWS

High End München 2021 nu volledig volgeboekt

De organisator van het evenement, de High End Society Service GmbH, is verheugd aan te kunnen kondigen dat de High End 2021, een jaarlijkse audiobeurs in de Duitse stad München is volgeboekt, zelfs vóór de registratiedeadline eind maart. Na meer dan een jaar zonder evenementen, is dit zeker muziek in de oren van exposanten, vakbezoekers, consumenten, mediavertegenwoordigers en natuurlijk iedereen die betrokken is bij het succes van de beurs tijdens zowel de planningsfase als de uitvoeringsfase. De organisatie houdt nog een slag om de arm vanwege de heersende coronapandemie, maar heeft er intussen vertrouwen in dat de beurs begin september door kan gaan.

De constant grote vraag naar de gewilde exposantenruimten in de hallen en atriums van het MOC Event Center in München laat duidelijk zien hoe graag de industrie zijn hoogwaardige producten eindelijk weer aan een live publiek presenteert nadat ze uitgehongerd is door de mogelijkheid voor maanden als gevolg van de Covid-19-pandemie.

Van 9 tot 12 september 2021 zal de 39e High End-beurs in München opnieuw de schijnwerpers zetten op uitstekende muziekweergave, inspirerend luisterplezier en voortreffelijke audiotechnologie. Al vele jaren biedt de High End zowel de grote spelers in de industrie als kleinere door de eigenaar geleide bedrijven hun ideale presentatieplatform als 's werelds toonaangevende audiobeurs, aldus de organisatie. Het is de perfecte plek om zakelijke relaties aan te gaan, netwerken uit te breiden en ideeën en ervaringen uit te wisselen met andere experts uit de industrie.

Nadat handelsbeurzen over de hele wereld tot stilstand zijn gekomen door de pandemie, wil de internationale audioshow nu zijn grote betekenis voor het B2B-gebied verder ontwikkelen. “De tweede vakbezoekersdag heeft consequent positieve reacties gekregen”, meldt Stefan Dreischärf, Directeur van High End Society Service GmbH. “We zijn erg blij met deze situatie en zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de High End onder extreem veilige omstandigheden kan plaatsvinden.” Het spijt Dreischärf natuurlijk dat hij waarschijnlijk niet alle aanmeldingen kan accepteren. Zoals in voorgaande jaren het geval was, zullen alle verdere vragen die voor de High End worden ontvangen nu op de wachtlijst moeten worden geplaatst, aangezien het evenement volgeboekt is.

High End München 2021: veiligheid in alle opzichten

De voor het evenement gekozen data in september bieden een hoge mate van betrouwbaarheid bij de planning, wat waarschijnlijk vooral belangrijk zal zijn voor exposanten en bezoekers van buiten Duitsland. De huidige ontwikkelingen geven immers aan dat het reizen over de hele wereld in de vroege zomer nog aan banden zal worden gelegd. Om die reden wordt de beurs niet in de maand mei gehouden, zoals dat al decennia achtereen gebruikelijk was. Door de beurs na de zomermaanden te houden, is er meer tijd voor de voortschrijdende wereldwijde uitrol van vaccins en de resulterende immunisatie en beheersing van de pandemie. De grote verscheidenheid aan testopties die nu beschikbaar zijn, vergroot het vertrouwen dat evenementen met een groot aantal deelnemers in september kunnen worden gehouden. Zoals te verwachten heeft de evenementorganisator ook een betrouwbaar en flexibel hygiëneconcept ontwikkeld dat op elk moment kan worden aangepast aan veranderende omstandigheden.

Meer weten? Bezoek dan de website van de High End München audiobeurs.


EDITORS' CHOICE