NIEUWS

TMAudio is een nieuwe Italiaanse luidsprekerbouwer in Milaan

In het Milanese designdistrict Lambrate is een nieuw merk tot bloei gekomen genaamd TMAudio. TMAudio komt naar eigen zeggen voort uit de passie voor geluidstechnologie en de wens om deze te combineren met een uniek, onvergetelijk ontwerp. TMAudio wil de luisterervaring naar een hoger niveau tillen. Op de ontwikkelafdeling van TMAudio wordt het beste productontwerp gecombineerd met een grondige kennis en akoestische techniek om producten van hoge kwaliteit te creëren die alle liefhebbers van hoogwaardige hifi zou moeten enthousiasmeren, aldus TMAudio.

TMAudio: luidsprekerfabrikant gevestigd in Milaan

TMAudio combineert de visie van de CEO en oprichter van Marco Tagliaverga en de knowhow en technische ervaring van een gerenommeerde Italiaanse audioontwerper Alberto Bellino, een hoofdpersoon in de audioindustrie thans werkzaam op de afdeling Onderzoek & Ontwikkeling van TMAudio.

Hoewel het coronavirus een aanzienlijke impact had op veel Italiaanse bedrijven, bleef TMAudio de toekomst met vertrouwen en vasthoudendheid bekijken. In zijn Lambrate-ateliers baarde TMAudio stukje bij beetje unieke producten, met nauwkeurige en verfijnde details. TMAudio bleef moedig tijd en middelen investeren in zijn innovatieve projecten: een reeks avant-gardistische producten die in de komende maanden verder verspreid zullen worden op de markt. Producten van TMAudio zijn volledig Made in Italy.

TMAudio: twee productlijnen, Naked en Deca

TMAudio lanceert in eerste instantie twee productlijnen genaamd Naked en Deca. De lijn Naked omvat volgens de makers luidsprekers die een puur en transparant geluid produceren dankzij de interne en exclusieve TMAudio Full Sinecap-technologie. De Deca-collectie daarentegen breekt elk record dankzij de luidsprekers die in staat zijn om uitstekende uitvoeringen te ontwikkelen in een breedte van slechts tien centimeter.

Het vlaggenschipproduct, Deca One, is ontworpen om in kleine kamers te passen en om alle geluidsemoties in elke soort omgeving over te brengen. De massief houten kast is tegelijkertijd een garantie voor een uitstekende klank en een buitengewoon meubelstuk. En het front is buitengewoon smal voor een vloerstaander.

“Met TMAudio kwam een droom uit: onze wens was om design, geluid en kennis te combineren. TMAudio komt voort uit de passie voor schoonheid en onze wens om het publiek te prikkelen in een evoluerende markt.” zo verklaart Marco Tagliaverga, CEO en oprichter van TMAudio. “TMAudio heeft zich perfect aangepast aan verandering door vastberadenheid en vindingrijkheid te tonen. In onze producten vindt al het beste van Made in Italy zijn weg en de passie voor de luisterervaring. We willen producten aanbieden waarvan je bij het eerste contact verliefd kunt worden. Vandaag wordt onze droom werkelijkheid, voor uw plezier, dankzij de nieuwe TMAudio-collecties.”

Prijzen in euro’s staan genoteerd op de website van TMAudio. We weten niet of er ook een dealernetwerk in de Benelux gaat komen. Meer weten? Kijk dan op de website van TMAudio.EDITORS' CHOICE