NIEUWSSkyAnalog

City Audio Trade haalt SkyAnalog elementen naar de Benelux

Sinds 1 maart mag City Audio Trade zich de trotse importeur noemen van SkyAnalog. Dat betekent dat de moving-coil elementen en andere producten van de Chinese fabrikant om je vinylbeleving naar een hoger plan te tillen per direct ook in de Benelux beschikbaar zijn. 

SkyAnalog

Het audiomerk SkyAnalog werd ruim twintig jaar geleden opgericht, aan het einde van de jaren 90. Jack Leung studeerde af aan de South China University of Technology met als hoofdvak Electronic Engineering om vervolgens direct met zijn eigen productie te beginnen. SkyAnalog was geboren.

"Na jaren van research was de met de hand gebouwde MC-serie het eerste feit", vertelt Wim Noppers van City Audio Trade. "Op audiofiele fora werden de eerste testen gedeeld, en dankzij een overweldigend succes kwamen de eerste OEM-bestellingen binnen." De op basis van OEM (Original Equipment Manufacturer) geproduceerde MC-elementen werden vervolgens geëxporteerd naar o.a. Duitsland, VS, Canada, Nieuw Zeeland en Japan.

Na meer dan een decennium van doorontwikkeling werd vervolgens de G-serie onder de naam SkyAnalog op de markt gebracht. "Met de G-serie heeft SkyAnalog een nieuwe standaard gezet", stelt Noppers. 

Kijk voor meer informatie en de specificaties van de G1, G2 en G3 op www.cityaudiotrade.com.

MERK

EDITORS' CHOICE