NIEUWSHiFiMan

HiFiMan HE400se: goedkope open magnetostatische hoofdtelefoon

Hoofdtelefoonbouwer HiFiMan heeft de HE400se aangekondigd, een over-ear open magnetostatische hoofdtelefoon. De nieuwe HE400se is volgens de fabrikant makkelijk aan te sturen, zowel met een smartphone als met een gewone versterker. Vanaf april zou de levering moeten gaan beginnen.

HiFiMan HE400se: licht en makkelijk aan te sturen

HiFiMan heeft een nieuwe, betaalbare open over-ear magnetostatische hoofdtelefoon aangekondigd genaamd HE400se. De nieuwe HE400se heeft een verhoogde efficiëntie tot 91 dB.

“HiFiMan staat bekend om het ontwikkelen van magnetostatische hoofdtelefoons die real-world full-range geluid naar persoonlijke audio brengen,” aldus Dr. Fang Bian, President en CEO van HiFiMan Electronics. “De HE400se is het resultaat van onze diepe achtergrond in planair magnetisch ontwerp om een hoofdtelefoon te creëren met een breed geluidsbeeld en detailrijke weergave voor een prijs die binnen het bereik ligt van bijna elke muziekliefhebber met een draagbaar apparaat, zoals een hi-res audiospeler of een gewone smartphone.”

Ontworpen voor langdurige luistersessies, is de HE400se dertig procent lichter dan vergelijkbare magnetostatische hoofdtelefoons, met een gewicht van slechts 390 gram. Extra comfort biedt de nieuw ontworpen hoofdband en afgeschuinde hybride oorkussens die ook bijdragen aan de prestaties van de hoofdtelefoon. Met dit ontwerp passen verschillende diktes zich aan de menselijke schedel aan, bijna alsof deze op maat is gemaakt voor het hoofd van elke luisteraar.

HiFiMan HE400se: prijs en leveringsinformatie

De HiFiMan HE400se is vanaf april verkrijgbaar. Prijsinformatie voor de Benelux, naar verluidt zal de HE400se 169 Euro gaan kosten.


EDITORS' CHOICE