NIEUWSInakustik

Stroomkabels: positief effect of twijfelachtige investering? Webinar Inakustik op 12 maart

Redactie Hifi.nl | 05 maart 2021 | Inakustik

Het onderwerp audiokabels is in audiofiele kringen altijd voer voor een mooie discussie, toch zeker als we het hebben over stroomkabels en andere categorieën van accessoires, naast de meer traditionele luidsprekerkabel. Daarom organiseert kabelfabrikant Inakustik op vrijdag 12 maart een interessant webinar onder de noemer 'Stroomkabels: positief effect of twijfelachtige investering?'. Er is nog een aantal (digitale) plaatsen beschikbaar.

Eerder deze week publiceerden we een zeer uitgebreide review van Ruud, die aan de slag ging met diverse modellen power cables van Inakustik. En dat treft, want het webinar van Inakustik, dat verzorgd wordt door de product manager van het merk, gaat over diezelfde bekabeling in het algemeen, en de Air Technologie in het bijzonder. 

Het Inakustik webinar is gratis toegankelijk en vindt plaats op vrijdag 12 maart aanstaande, van 12.00 tot 12.45 uur. Aansluitend is er gelegenheid voor een vragenrondje.

Meld je aan op deze pagina. Veel plezier!

*UPDATE 10 MAART: we vernemen net van importeur Smart Audio dat het webinar is volgeboekt, de inschrijfmogelijkheid is dus gesloten. 

MERK

EDITORS' CHOICE