NIEUWSCanton

Canton Smart Soundbar 10 White: witte editie van het soundbar ecosysteem

Soundbars zijn heel vaak zwart. Voor wie liever een witte soundbar heeft is er goed nieuws want het Duitse audiobedrijf Canton heeft zijn Smart Soundbar 10 nu ook in het wit uitgebracht. Met een bijpassende witte subwoofer en een paar witte luidsprekers kan een geheel wit en geheel draadloos Dolby Atmos thuisbioscoopsysteem worden opgebouwd.

Canton Smart Soundbar 10: Dolby Atmos Surround soundbar

De Smart Soundbar 10 van Canton is een alles-in-één-apparaat met Dolby Atmos Surround, dat de woonkamer volgens de fabrikant in een bioscoop verandert. Dankzij de Virtual Surround Decoder vult de Soundbar 10 de hele kamer zonder extra luidsprekers of kabels. Met zijn vele aansluitmogelijkheden en de nieuwste HDMI-normen is de Soundbar 10 klaar voor de toekomst.

De vier HDMI-poorten brengen 4K Ultra HD beeld in HDR tot leven met het bijpassende geluid. Als meerkanaals geluidsformaten ondersteunt de Soundbar 10 Dolby Atmos en binnenkort DTS X. Via de On-screen display op het tv-scherm kan de Soundbar 10 comfortabel worden ingesteld aan de voorkeuren van de gebruiker.

Canton Sub 8: subwoofer

Niet alleen horen, maar ook voelen maakt het luisterplezier pas echt levend. De toevoeging van een subwoofer helpt om muziek en films op een nieuwe manier te ervaren. Het lage frequentiebereik en de dynamiek die de Sub 8 genereert vanuit zijn compacte behuizing zijn werkelijk verbluffend. De draadloze Sub 8 maakt het mogelijk om een indrukwekkend geluid te creëren en dat alles in een zeer huiskamervriendelijk formaat. En hij ziet er ook nog eens goed uit: de wit gelakte behuizing wordt bekroond met een gepolijst en gehard glazen oppervlak, wat de subwoofer tot een elegant inrichtingsobject maakt.

Canton Smart Soundbox 3:

Met de Smart Series van Canton kan de gebruiker naast de WiFi-integratie (multiroom) ook andere Smart Speakers per ruimte (singleroom) met elkaar verbinden. De Soundbar 10 kan flexibel met andere draadloze luidsprekers worden gecombineerd en met de Smart Sub 8 eenvoudig tot een draadloze 3.1.2-set worden geüpgraded. Voor een authentieke thuisbioscoopervaring met meerdere luidsprekers kunnen twee Smart Soundbox 3 toegevoegd worden als draadloze surround-luidsprekers. Het resultaat is een volwaardig home cinema-systeem zonder enige bedrading.

Volgende week zal een recensie op dit medium verschijnen over de Smart Soundbar 10, Sub 8 en Soundbox 3.

Meer weten over deze producten? Kijk dan op de website van Canton. Geen belangstelling voor witte producten? Canton verkoopt de soundbar, draadloze subwoofer en luidsprekers ook in het zwart en zilver.EDITORS' CHOICE