Hifi Studio Wilbert: dicht maar niet gesloten voor thuisdemo’s en bestellingen

We zitten nog een tijdje opgesloten en alle niet-essentiële winkels zijn voorlopig nog gesloten. Hifiwinkels en muziekwinkels vallen in de definitie “niet-essentiële winkels” en zijn dus dicht. Nou ja, ze zijn dan wel dicht maar lang niet alle hifiwinkels zijn echt helemaal gesloten. Via een webwinkel kunnen producten worden bekeken en gekocht. Luisteren en klank proeven is niet mogelijk in een webwinkel. Hifi Studio Wilbert in Utrecht biedt daarom naast zijn webshop ook thuisdemo’s aan, uiteraard met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM en de geldende regelgeving.

Hifi Studio Wilbert: thuisdemonstraties en Click en Collect

Het zijn barre tijden voor eigenaren van fysieke winkels die niet-essentiële zaken verkopen. Veel winkels hadden al een webshop en hebben die in de loop van 2020 uitgebreid. En wie nog geen webshop had, heeft in veel gevallen inmiddels wel een webshop uit de grond gestampt.

Hifi Studio Wilbert is net als alle andere hifiwnkels dicht, maar Hifi Studio Wilbert is niet gesloten. “Onze (web)winkel is open voor bestellingen, die wij zelf op afspraak bezorgen of via één van onze pakketdiensten. Je kunt er voor kiezen om zelf de bestelling af te halen. Wij zorgen voor de veilige afhandeling van de bestelling. Voor een reparatie kunt u langskomen en deze afgeven of afhalen. Ook onze thuisdemo's gaan door met inachtneming van de voorzorgsmaatregelen. Bel of mail ons voor een afspraak. Voor service, reparatie, streamingvragen en Teamviewer-sessies zijn wij alle dagen via ons mailadres wilbert@wilbert.nl te bereiken en tijdens winkeldagen (di t/m za) ook telefonisch op 030-2319874,” aldus het in Utrecht gevestigde bedrijf.

Hifi Studio Wilbert kan in veel gevallen demonstratie bij de klant thuis organiseren nu dat immers in de winkel niet kan. Het bedrijf is trots om bijvoorbeeld de volgende producten te kunnen demonstreren. Uiteraard kunnen nog veel meer producten worden gedemonstreerd.

Pass Labs XP-32 triple chassis voorversterker. Bij een top eindversterker hoort nog steeds een top-dual-chassis voorversterker: laat Pass Labs dat nou ook heel goed kunnen. In weerwil van de trend om direct met de bron richting eindversterker te gaan, laat deze triple(!)-chassis voorversterker schitterend horen wat de toegevoegde waarde kan zijn: een rustiger en stabieler klankbeeld en vooral op lagere volumes een rijker totaalplaatje. Voor gebruikers met meerdere (analoge) bronnen nog steeds een must en met een enkele bron dé schakel naar echte high-end. Lees ook ons eerdere nieuwsbericht over de Passl Labs XP-32.

Deze nieuwe Pass Labs voorversterker is daarbij uiterst schoon, detailrijk en schitterend driedimensionaal. Pass Labs heeft voor dit model de drie grote voedingen in een aparte behuizing gezet én elke lijntrap heeft z'n eigen chassis. Drie kasten dus om de onderlinge interactie tussen de beide lijntrappen en hun voedingen maximaal te scheiden, wat resulteert in een extreem lage ruisvloer en dus meer resolutie. De lijntrappen zijn extreem snel en sterk en kunnen door de duizelingwekkende stijgtijden veel spanning en stroom verwerken. Luisterend naar de XP32 valt direct de grote mate van rust en expressie op. Instrumenten en stemmen hebben body, glans en presenteren zich in een enorme soundstage. Mee weten? Bekijk de Pass Labs XP-32 op de website van Hifi Studio Wilbert.

Binnenkort beschikt Hifi Studio Wilbert over de vloerstaande W11SE+ van de Zwitserse luidsprekerbouwer Boenicke. “Nu in productie in Basel, de nieuwe Boenicke W11SE+ is het topmodel uit de passieve reeks van Sven Boenicke. De W11 maakt al een tijdje onderdeel uit van onze collectie en nu vanaf half maart ook het topmodel de W11SE+ in de nieuwe Core Ash uitvoering. De W11 SE+ met het grootse oplossende vermogen en soundstage bezit alle specifieke ontwerpoplossingen van Sven Boenicke”.

Boenicke W11SE+: enkele technische aspecten 

 • Een 16 cm spiral resonator op breedbander en midrange zowel parallel als in serie
 • Steinmusic speaker match
 • Extra Bybee purifier
 • Harmonix Rf5700 op breedbander
 • Mundorf condensator op breedbander
 • Duelund bypass condensator
  Mundorf condensator voor ambient tweeter
 • 2 x Lessloss firewall
 • C37 lak op achterzijde van midrange
 • Swingbase

“We kijken ernaar uit: vanaf eind maart op demo, thuis óf in de winkel,” aldus Hifi Studio Wilbert. Bekijk de Boenicke W11SE+ op de website van Hifi Studio Wilbert.

Al het thuiszitten in de afgelopen maanden heeft geleid tot meer muziek luisteren en films en series kijken. De bestaande apparatuur kan wellicht nog iets hogere prestaties leveren door een kleine toevoeging of wijziging. Hifi Studio Wilbert formuleert het als volgt.

Hifi Studio Wilbert: tweaken in de winter

“Nu de hifi-set deze periode overuren maakt vind je het misschien wel tijd om de set wat te tweaken. Soms kunnen kleine wijzigingen een flinke klank-stap vooruit betekenen. Waar kun je zoal aan denken? In streaming set-ups: verbeter de netwerkkwaliteit met een audiofiele switch met dito voeding en/of verbeter de netwerkkabel. Versterkers en netwerkspelers: verbeter de stroomtoevoer met een betere powerkabel, lichtnetreiniginger, audiofiele aardlekschakelaar of zorg voor betere trillingsisolatie. Draaitafels: zorg voor een betere gelijkloop en vervang de schakelende voeding. Luidsprekers en kabels: zorg voor een betere ontkoppeling van de vloer.

We hebben de meeste tweaks op voorraad zodat je ze snel kunt proberen. Bel of mail ons voor vragen over de meest geschikte tweaks. Voor onze tweaks geldt:  “Hoor je het niet of is het geen verbetering, dan krijg je je geld terug”. Gebruik bij de bestelling in de webshop de kortingscode “iktweakdusikben” voor een leukere prijs. Veel tweakplezier!”

Hifi Studio Wilbert: adres en contactgegevens

Korte Jansstraat 11
3512 GM Utrecht
Tel.: 030 – 231 9874
E-mail: wilbert@wilbert.nl
Website: https://wilbert.nl/


EDITORS' CHOICE