NIEUWSBryston

Bryston overgenomen door James Tanner en Colquhoun Audio

De in Canada gevestigde audiofabrikant Bryston heeft aangekondigd dat het bedrijf is overgenomen door de oude vice-president (VP) James Tanner in samenwerking met Colquhoun Audio, een fabrikant van premium audioproducten die ook in Canada is gevestigd. Met onmiddellijke ingang is James Tanner de CEO van Bryston. Tanner wil Bryston gaan uitbouwen en heeft concrete plannen ontvouwen.

Tanner, die in 1976 bij Bryston kwam, heeft een passie voor het merk en deelt naar eigen zeggen een niet-aflatende drive om de hoogwaardige audio-ervaring te leveren waar Bryston-klanten naar op zoek zijn. In samenwerking met Colquhoun Audio zal Tanner de relaties met de dealergemeenschap versterken door een groot aantal nieuwe diensten toe te voegen, zoals een online portaal voor orderverwerking, een web-naar-dealer verwijzingsservice, een uitgebreid verkoopteam en een hotline voor klantenservice die realtime ondersteuning biedt aan dealers en consumenten.

Voorts wil Tanner de afdeling Research & Development uitbreiden en moderniseren maar ook trouw blijven aan de Made-in-Canada-traditie.

Chris Russell, voormalig CEO van Bryston, gaat met pensioen, maar blijft actief als consultant bij het bedrijf dat decennia geleden door zijn familie is opgericht. Russell’s enorme kennis van het productontwerp van Bryston zal in de toekomst nog steeds deel uitmaken van Bryston.

“Er zijn maar weinig hoogwaardige audiomerken die meer dan veertig jaar de beste producten en bekroonde services van Bryston bieden en we zijn vastbesloten om ons wereldwijde netwerk van dealers de tools te bieden die ze nodig hebben. om nog succesvoller te zijn,” aldus de verklaring van Tanner. “Ik ben erg enthousiast over de volgende generatie Bryston-producten, te beginnen met de nieuwe BR-20-voorversterker die deze maand op de markt zal verschijnen, evenals verschillende geweldige ontwerpen die momenteel in ontwikkeling zijn.”

MERK

EDITORS' CHOICE