NIEUWSPhilips

Philips toont nieuwe sportmodellen hoofdtelefoons

Philips Sound lanceert in de eerste helft van 2021 vier nieuwe draadloze sportmodellen hoofdtelefoons. De nieuwe innovatieve sportserie focust volgens de fabrikant op uitzonderlijke pasvormen, comfort, duurzaamheid, geweldig geluid en nieuwe veiligheids- en hygiënefuncties. Aangezien bijna twee derde van de actieve sportliefhebbers een hoofdtelefoon gebruikt tijdens het sporten, worden de voordelen van speciale sportmodellen steeds aantrekkelijker, aldus Philips Sound.

Philips Sound: vier draadloze hoofdtelefoons voor sporters

De sportproducten van Philips Sound zijn passend bij iedere actieve levensstijl, van beginners tot serieuze atleten. De nieuwe draadloze sportreeks is gebruiksvriendelijk ontworpen en garandeert daarmee een essentiële, veilige pasvorm met behoud van uitzonderlijk comfort en geweldig geluid.

Elk model in de serie is waterdicht of stof- en zweetbestendig voor extra bescherming en een lange levensduur. Een reeks innovatieve functies omvat hartslagmeting, Bone Conduction-technologie en UV-reiniging. De serie is tevens ontworpen om gebruikers te beschermen door middel van geïntegreerde LED-lampjes (A6606), reflecterende strips en gemakkelijke touch-bediening, waardoor de producten zich uitstekend lenen voor trainingen in het donker.

Philips A7306: draadloze zwarte in-ears

De draadloze A7306 in-ears zijn zeer geschikt voor de moderne atleet en garanderen een persoonlijke pasvorm en uitzonderlijk comfort door de keuze uit drie verschillende wing tips en drie afneembare oorhaken.

Terwijl de grote negen millimeter drivers zorgen voor uitzonderlijk geluid, elimineert de passieve noise-cancelling geluiden van buitenaf. Dit wordt versterkt door de naadloze fit. Sportliefhebbers kunnen hun prestaties volgen via de ingebouwde hartslagmeter van de A7036, die compatibel is met de meeste populaire fitness-apps van dit moment.

De A7036 garandeert een lange levensduur en een uitstekende bescherming doordat hij waterdicht en stof- en zweetbestendig is. En aangezien frisheid ook belangrijk is voor de meeste gebruikers, worden de in-ears in iets meer dan 20 seconden gereinigd door de automatische UV-lichtreinigingsfunctie via de oplaadcase.

Gebruikers kunnen genieten van lange luistersessies. Het model gaat namelijk zes uur mee bij een volle batterij en achttien uur vanuit de oplaadcase. De snellaadfunctie biedt eveneens een uur afspeeltijd na slechts vijftien minuten aan de lader.

Veiligheid staat ook voorop door middel van de Awareness-modus die met één tik direct toegang geeft tot geluiden van buitenaf. Soepel gebruiksgemak wordt gegarandeerd dankzij smart pairing en touch-bedieningen met veeg-, tik- en drukacties. Als alternatief biedt het draadloze model handsfree spraakondersteuning via Google Assistant en Apple Siri.

Philips A6606 draadloze zwarte Bone Conduction nekband

In tegenstelling tot traditionele ‘driver’-gebaseerde hoofdtelefoons maakt het draadloze A6606-model gebruik van de Bone Conduction-technologie. Hierbij worden geluidstrillingen naar het oor overgebracht via de jukbeenderen, zodat gebruikers kunnen genieten van kwalitatieve audioprestaties terwijl hun oren vrij blijven om achtergrondgeluiden te horen.

De A6606 heeft een versterkte doch superlichte titaniumstructuur die perfect onder een fietshelm past. Als extra veiligheidskenmerk is de koptelefoon voorzien van goed zichtbaar LED-licht dat bediend kan worden via de Philips Headphones-app.

Gebruikers kunnen negen uur lang luisteren bij een volle batterij en het model gaat na vijftien minuten snelladen alweer een uur mee. In twee uur laadt de batterij volledig op van 0 naar 100%. Ook is de A6607 waterdicht en stof- en zweetbestendig.

Philips A4216: draadloze zwarte on-ear koptelefoon

De draadloze Philips A4216 on-ear koptelefoon is ideaal voor alle sportactiviteiten en ruige outdoor-activiteiten. Met ‘cups’ op het oor zorgt het model voor een goede passieve ruisonderdrukking. Tegelijkertijd bieden de grote 40 millimeter drivers uitstekende gedetailleerde geluidsprestaties met een diepe bas.

Het lichtgewicht A4216-model is ergonomisch ontworpen en biedt extra comfort door inzetstukken van traagschuim met een speciale verkoelende gel – voor intensieve sessies. De stoffen kussentjes zijn afneem- en wasbaar voor extra hygiëne.

Een extra lange speeltijd van 25 uur en een snelle oplaadfunctie zorgen ervoor dat de A4216 altijd klaar is voor gebruik, zelfs voor de meest uitgebreide trainingen. De A4216 is tevens waterdicht en stof- en zweetbestendig.

Philips A3206: sportieve zwarte draadloze in-ear hoofdtelefoon

De Philips A3206 biedt een combinatie van prestatie, comfort en veiligheid voor hardlopers, wandelaars en fitnessfanaten. De ultralichte oordopjes zijn waterbestendig, compatibel met Google Assistant en Apple Siri en bieden een lange afspeeltijd van tien uur.

Een keuze uit drie verwisselbare comfortabele wing tips en oorhaken zorgen voor een perfecte pasvorm. Eveneens biedt de met Kevlar verstevigde, licht reflecterende kabel extra veiligheid bij weinig licht.

Philips sporthoofdtelefoons: prijzen en leveringsinformatie

Naar verwachting komen de nieuwe hoofdtelefoons in de loop van het tweede kwartaal op de markt. De prijzen moeten nog bekend worden gemaakt.

MERK

EDITORS' CHOICE