NIEUWS

Tektron lanceert Masterpiece-productlijn

Het Italiaanse audiobedrijf Tektron bouwt uitsluitend buizenversterkers en heeft een nieuwe productlijn genaamd MasterPiece aangekondigd. De MasterPiece-productlijn wordt aan de bovenkant van het portfolio van de fabrikant gepositioneerd. De fabrikant heeft nog geen technische gegevens en prijsinformatie vrijgegeven, wel foto’s van een nieuwe voorversterker genaamd Venus en een eindversterker genaamd Neptune. De beschikbare informatie en de plaatjes willen we alvast delen met onze lezers. 

Tektron MasterPiece Series

“We hebben ons een productlijn voorgesteld die het beste van onze 35 jaar ervaring en ontwikkeling belichaamt. We hebben een lijn ontworpen die alles wat we tot nu toe hebben gedaan heeft overtroffen. Het esthetische ontwerp vertegenwoordigt de geschiedenis en toekomst van Tektron. We wilden iets om ons te laten dromen en ons naar een nieuwe dimensie te brengen, dus hebben we de Masterpiece-productlijn gecreëerd, die beschikbaar zal komen in het tweede kwartaal van 2021,” aldus het in Italië gevestigde Tektron op zijn website.

Tektron bouwt uitsluitend buizenversterkers. De nieuwe MasterPiece Series komt boven de bestaande productlijnen Heritage Classic en Heritage Evolution te staan. Tektron gebruikt geen printplaten. Alle schakelingen zijn point-to-point bedraad.

Het bedrijf heeft nog niet zoveel losgelaten over de leden van de MasterPiece Series. We zien plaatjes van de Venus, een voorversterker, en van de Neptune, een eindversterker, maar de fabrikant heeft nog geen technische details vrijgegeven. Naar verluidt komen de nieuwe producten in de loop van het tweede kwartaal van 2021 op de markt. Wij veronderstellen dat tegen die tijd zal ook wel meer informatie beschikbaar zal komen.EDITORS' CHOICE