NIEUWSCyrus

Cyrus Soundbuds2: 2e generatie betaalbare draadloze in-ears

Het Britse audiobedrijf Cyrus Audio heeft zijn draadloze in-ear hoofdtelefoon Soundbuds herzien en opnieuw uitgebracht onder de naam Soundbuds2. Klank en accucapaciteit zijn volgens de fabrikant verbeterd, terwijl de prijs gelijk is gebleven, aldus Cyrus Audio. Naar verluidt zal de levering in het tweede kwartaal van 2021 beginnen.

Cyrus Audio Soundbuds2: volledige draadloze in-ear hoofdtelefoon

Het in Groot-Brittannië gevestigde Cyrus Audio stelt dat de in-ear Soundbuds2 een dramatische verbetering is in vergelijking met de eerste versie. De grotere 6 mm drivers, een hoger uithoudingsvermogen van de batterij en capacitieve aanraakbediening zijn de belangrijkste verbeteringen. De Soundbuds2 hebben nog steeds een duurzame lichtgewicht constructie. De oordopjes wegen slechts 4,3 gram per stuk en kunnen vijf uur spelen, met een draagtas voor nog eens vijftien uur speeltijd.

Verbinding wordt gelegd met bluetooth 5.0 en het door de fabrikant opgegeven bereik is tien meter. Met de ingebouwde microfoon kunnen oproepen worden beantwoord. De IPX5-classificatie, de meegeleverde pasvormen en zachte oorhaken zorgen ervoor dat de gebruiker ze kan dragen bij dagelijkse oefeningen, ongeacht het weer.

De Soundbuds2 beloven een zorgvuldig uitgebalanceerd geluid met een neutrale toon en een uitstekend dynamisch bereik. Cyrus claimt een frequentiebereik aan van 20 Hz – 20 KHz.

Simon Freethy, Managing Director van Cyrus, verklaart als volgt: ”gebaseerd op het succes van de (eerdere) Soundbuds, luisterde Cyrus naar de wensen en behoeften van klanten om een nog betere in-ear hoofdtelefoon te ontwerpen. We hebben het extreem lichtgewicht ‘passen en vergeten’ ontwerp behouden en een compact doosje dat in elke zak past. We hebben ons gericht op het combineren van dit met superieure audio. Soundbuds2 zijn dan ook qua geluid een stapje hoger dan het vorige model. Automatische koppeling, nieuwe aanraakbediening en een langere levensduur van de batterij hebben het gebruiksgemak verbeterd. Het enige dat niet is veranderd, is de prijs, waardoor ze nog meer waard zijn.”

Cyrus Audio Soundbuds2: prijs en leveringsinformatie

De levering zou in het tweede kwartaal moeten beginnen. Wij hebben nog geen officiële prijsinformatie ontvangen, maar de ervaring leert dat bij dit soort producten de prijzen bij verschillende aanbieders sterk kunnen verschillen. Het loont dan ook vaak de moeite om t.z.t. even rond te kijken.

MERK

EDITORS' CHOICE