NIEUWSSennheiser

Sennheiser HD 250BT: betaalbare draadloze hoofdtelefoon

Het Duitse audiobedrijf Sennheiser heeft de HD 250 BT uitgebracht, een draadloze hoofdtelefoon die goed zou moeten klinken en ook nog eens heel betaalbaar is. De HD 250BT belooft een opwindende audio-ervaring met dynamische bassen, ultramoderne bluetooth-connectiviteit en een duurzaam ontwerp. De HD 250 BT is per direct leverbaar. 

Sennheiser HD 250 BT: draadloze gesloten hoofdtelefoon

De HD 250BT heeft volgens de fabrikant een accucapaciteit voor 25 uur muziekplezier, terwijl de ingebouwde microfoon kan worden gebruikt voor al de videogesprekken die veel gebruikers in deze periode moeten doorstaan.

Het minimalistische ontwerp betekent niet dat de Sennheiser HD 250 BT weinig functies heeft. Deze Sennheiser-koptelefoon biedt comfortabele geluidsisolerende oorkussens. Muziek komt binnen via bluetooth 5.0 met ondersteuning van AAC- en aptX-codecs. Bovendien synchroniseert aptX Low Latency audio perfect met actie op het scherm tijdens het bekijken van video's zonder uw huisgenoten lastig te vallen.

Voor degenen die graag de gerenommeerde geluidskwaliteit van het merk aanpassen, is de intuïtieve equalizer van de Sennheiser Smart Control-app beschikbaar. Sennheiser geeft en frequentiebereik op van 20 Hz tot 22 kHz (op niveau -10 dB). De HD 250 BT weegt ongeveer 125 gram.

Sennheiser HD 250 BT: prijs en leveringsinformatie

De Sennheiser HD 250BT is nu verkrijgbaar 69 euro. Een USB-C laadkabel wordt meegeleverd.


EDITORS' CHOICE