NIEUWSTeufel

Teufel Supreme In: in-ear hoofdtelefoon verkrijgbaar in verschillende kleuren

Het Duitse audiobedrijf Teufel heeft de Supreme In gelanceerd, een draadloze in-ear hoofdtelefoon die verkrijgbaar is in verschillende kleuren. De hoogwaardige bluetooth-earbuds Supreme In zitten comfortabel doch stevig in het oor en combineren optimale geluidskwaliteit met een batterijwerkduur tot zestien uur, aldus Teufel.

Teufel Supreme In: draadloze in-ear hoofdtelefoon

Met de Supreme In introduceert het in de Duitse hoofdstad gevestigde Teufel kleine, lichte en kleurrijke in-ears die comfortabel doch stevig in het oor zitten. Hoogwaardige materialen, optimale geluidskwaliteit en handige functies voor dagelijks gebruik maken de Supreme In tot de ideale metgezel.

De Supreme In is met 18 gram vederlicht en is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren die de earbuds een stoere touch verlenen. Als de ‘oortjes’ niet worden gebruikt, kunnen ze dankzij ingebouwde magneten aan elkaar worden vastgeklikt en om de nek worden gedragen. De afspeelfunctie wordt daarbij automatisch gepauzeerd. De pasvorm van de Supreme In kan met een speciale lus worden afgesteld, zodat de earbuds even comfortabel als stevig in het oor vastzitten. Voor extra grip worden er twee paar siliconen adapters meegeleverd.

De Supreme In is voorzien van grote lineaire HD-drivers met een diameter van 10,7 mm en kan daarmee volgens de fabrikant hoge tonen zonder vervorming weergeven. De gebalanceerde audiotechnologie zorgt voor een natuurgetrouwe geluidsweergave, ongeacht het muziekgenre. De in vergelijking met in-ear koptelefoons comfortabele pasvorm zorgt voor een luchtig geluidsbeeld dat aan dat van een open over-ear hoofdtelefoon doet denken. Het gebruik van bluetooth-connectiviteit 5.0 en de ondersteuning van audiocodecs AAC en aptX draagt bij aan een optimale overdrachtskwaliteit.

Teufel Supreme In: handige functies voor dagelijks gebruik

De muziek kan op simpele wijze worden bediend via de inline kabel aan de rechterkant. De gebruiker kan hier mee ook een spraakassistent (Google of Siri) oproepen of telefoongesprekken aannemen en beëindigen. De cVc-technologie van Qualcomm onderdrukt op slimme wijze het achtergrondgeluid en echo’s voor optimaal verstaanbare gesprekken tijdens het telefoneren. De Supreme In biedt een accucapaciteit tot zestien uur en is daarmee geknipt voor lange dagen en verre reizen.

De Supreme In kan tegen een stootje, herstel, druppeltje. Hij is zweetbestendig en voor IPX4 (spatwaterdichtheid) gecertificeerd. Een transportetui wordt meegeleverd.

Teufel Supreme In: Teufel Headphones app met equalizer en ShareMe-functie

Gebruikers kunnen met de equalizer in de gratis Teufel Headphones app het geluid aan hun persoonlijke voorkeuren aanpassen. En dankzij de nieuwe ShareMe-functie kan de Supreme In geluidsbronnen delen met een tweede Supreme In. Op die manier kunnen twee gebruikers op dezelfde beat lopen of samen een film kijken.

Teufel Supreme In: prijs en leveringsinformatie

De Supreme In is verkrijgbaar in de kleuren Night Black, Ivy Green, Space Blue, Moon Gray, Sand White en Pale Gold via de webshop van Teufel voor een prijs van net geen 120 euro. Bij de in-ear hoofdtelefoon worden twee paar siliconen adapters in verschillende formaten en in dezelfde kleur als de Supreme In meegeleverd, samen met een reisetui en oplaadkabel.

MERK

EDITORS' CHOICE