NIEUWSKlipsch

Klipsch HP-1: draadloze over-ear hoofdtelefoon met ANC

Het Amerikaanse Klipsch heeft de HP-1 ANC-hoofdtelefoon aangekondigd. De HP-1 is een draadloos over-ear model. De ANC-tecnologie zou naar verluidt afkomstig zijn van Sony. We weten nog niet vanaf wanneer de HP-1 in de winkel zal liggen.

Klipsch HP-1

Het in de VS gevestigde Klipsch heeft een lange staat van dienst als luidsprekerfabrikant, maar het bedrijf maakt sinds enkele jaren ook hoofdtelefoons. Het nieuwste model is de HP-1, een draadloos over-ear model dat is voorzien van Active Noise Cancelling (ANC). Klipsch heeft de ANC-technologie ingekocht bij het Japanse Sony dat een ruime ervaring heeft met ANC-hoofdtelefoons.

De HP-1 wordt geleverd met een flightcase met aanpasbare opslag. Een volle accu zou voor circa dertig uur muziekplezier moeten zorgen. Opladen gaat via een USB-C aansluiting. Bovendien kan de nieuwe HP-1 ook van muzieksignaal worden voorzien door aansluiting van een 3,5 mm-jackplugkabel. Dat is handig als de accu leeg mocht zijn. Muzieksignaal kan ook binnen komen via de USB-kabel die met een computer is verbonden. Muziek kan natuurlijk ook draadloos binnenkomen via bluetooth 5.0 met ondersteuning van SBC, aptX en aptX HD.

De oorschelpen zijn voorzien van memory foam voor een comfortabele pasvorm. De HP-1 zal verkrijgbaar zijn in twee kleuren, t.w.  een soort roomwit en zwart. Beide modellen hebben bronskleurige accenten.

Voor de liefhebbers komt er ook een McLaren Edition, die alleen in het zwart verkrijgbaar zal zijn en voor het overige exact dezelfde technische gegevens heeft als de standaardversie.

Klipsch HP-1: prijs en leveringsinformatie

We weten nog niet wanneer de levering in de Benelux zal beginnen. Ook zijn wij nog in afwachting van prijsinformatie voor de Benelux.

MERK

EDITORS' CHOICE