NIEUWS

Puur AVD presenteert nieuwjaarsshow met Kharma en Goldmund

Redactie Hifi.nl | 01 februari 2021 | Fotografie Fabrikant

De in Oostzaan gevestigde audiodealer Puur AVD heeft laten weten de nieuwjaarsshow later in januari door te schuiven naar, in verband met de verlenging van de huidige maatregelen. Je bent van harte welkom om van 18 tot en met 21 februari coronaproof te kunnen genieten van een combinatie van Goldmund, Kharma, Pink Faun en Ikigai Audio.

"Afgelopen dinsdag kondigde de Nederlandse regering aan dat de huidige lockdown met drie weken wordt verlengd. Hierdoor zullen wij onze PUUR Nieuwjaarsshow helaas moeten verplaatsen. We nodigen u van harte uit om van 18 t/m 21 februari 2021 coronaproof te komen genieten van prachtige muziek afgespeeld op de beste audiosystemen. De hoofdrol is weggelegd voor de ultra high-end set in onze grote ruimte met de Reference elektronica van Goldmund, die de prachtige Kharma International Elegance dB11 Signature speakers zullen aansturen. Daarnaast introduceren wij de gloednieuwe Pink Faun high-end audio 2.16 Ultra streamer, en is de set volledig bekabeld met de Kangai lijn van Ikigai Audio."

Aanmelden en reserveren is verplicht, maar de toegang is uiteraard gratis.

Nieuwjaarsshow: 18 - 21 februari

Er staan tijdens onze Nieuwjaarsshow weer drie prachtige sets voor u klaar, met als hoogtepunt de Reference elektronica van Goldmund in onze grote ruimte, die de prachtige Kharma Elegance dB11 Signature speakers zullen aansturen. Daarnaast introduceren wij de gloednieuwe Pink Faun Ultra 2.16 streamer, en is de set volledig bekabeld met de Kangai lijn van Ikigai.

Verder stuurt de Goldmund Telos 7 NextGen de Kharma Elegance S7 Signature aan, en de Telos 590 NextGen II de Elegance sB7 Signature.

Uiteraard zijn er, zoals gebruikelijk, heerlijke hapjes en drankjes op de muziek optimaal te begeleiden.

Aanmelden voor de nieuwjaarsshow kan hier.

Meer weten? Kijk dan op de website van Puur AVD.


EDITORS' CHOICE