NIEUWSMusic Hall

HOMA verzorgt distributie van producten van Music Hall Audio in de Benelux

HOMA, de in België gevestigde distributeur en producent van audio, accessoires en domestic appliances deelt mee dat het vanaf heden verantwoordelijk zal zijn voor de distributie van de producten van het Amerikaanse Music Hall Audio in de Benelux. Music Hall Audio maakt platenspelers, geïntegreerde versterkers, cd-spelers, phono-versterkers, DA-converters en hoofdtelefoonversterkers. 

Music Hall Audio: Amerikaans merk

HOMA is sinds 2001 actief in de audiowereld en heeft sindsdien een aardig arsenaal aan audiomerken mogen toevoegen aan het assortiment. Aanvankelijk is het bedrijf gestart met het Duitse Canton. Later kwam daar JBL, Harman Kardon, Pioneer, Onkyo, Cowon en nog andere hoogwaardige merken bij. En nu dus ook het Amerikaanse Music Hall Audio.

Over Music Hall Audio

Music Hall is in 1985 opgericht door Roy Hall en is gevestigd in de VS. Music Hall is een bedrijf toegewijd aan het produceren van goed geprijsde topkwaliteit componenten. De nadruk ligt exclusief op stereoproducten en het bedrijf produceert dus geen meerkanaals producten. Music Hall heeft zijn eigen productie in Tsjechië, bij een gerenommeerde fabrikant met vijftig jaar expertise in het maken van draaitafels.

Alle draaitafels van Music Hall worden compleet geleverd met toonarm en element. Alles is voorgemonteerd. Door de gepatenteerde Split-plinth technologie onderscheiden de draaitafels zich van die van andere merken. Deze technologie maakt het mogelijk om alle onderdelen van elkaar af te scheiden en zo de interferentie tot een minimum te beperken. Zo krijg je een rustige klank met een groot, open soundstage, eigen aan de Music Hall platenspelers.

De elektronicacomponenten worden ontwikkeld in de VS en volgens de vastgestelde specificaties geproduceerd in Shenzhen, China. Het portfolio van Music Hall bestaat uit platenspelers, geïntegreerde versterkers, cd-spelers, phono voorsterkers en DA-converters.

Meer weten? Kijk dan op de website van Music hall Audio of op de website van House Of Music.


MERK

EDITORS' CHOICE