NIEUWSAudio21

Audio21 neemt Nagra Classic productlijn in assortiment

Redactie Hifi.nl | 14 november 2020 | Fotografie Fabrikant

Audiodealer Audio21 gevestigde in de Gelderse plaats Heerde meldt met trots en genoegen dat het bedrijf zich vanaf heden Nagra Classic dealer mag noemen. Audio21 is een winkel voor hoogwaardige audioapparatuur die op een werkelijk prachtige locatie (het voormalige gemeentehuis van deze plaats) is gevestigd. Binnen dit geschiedenis uitstralende neo classicistische onderkomen staat een keur aan mooie merken opgesteld, waarbij vanaf heden ook de Nagra Classic modellen zijn te bewonderen.

Nagra Classic productlijn bij Audio21

Binnen het productaanbod van Audio21 ziet eigenaar Mark van Braam deze legendarische Zwitserse componenten als een waardevolle aanvulling. Niet alleen doordat Nagra zijn assortiment recent heeft geüpgraded met deze nieuwe reeks aan producten in verschillende prijsklassen, maar ook doordat de bekende merkeigen compacte vormgeving volledig is behouden.

Lees ook onze recensie over de Nagra Classic Line.

Een aantrekkelijk uiterlijk wat wordt vergezeld door nieuwe zinvolle innovatieve technologische oplossingen en toegenomen gebruiksgemak. Voeg daar tenslotte de typerend natuurlijke en vooral aanstekelijke Nagra weergave aan toe en er staat een bijna onweerstaanbaar totaalpakket in Heerde. Handzame talenten die dermate getalenteerd zijn, dat bijna iedere gepassioneerde muziekliefhebber er werkelijk blij en enthousiast door zal kunnen worden.

Adres en contactgegevens Audio21

Audio21
Dorpsstraat 144
8181 HS Heerde

Tel.: 06 – 2604 8506
Website: www.audio21.eu
E-mail: contact@audio21.eu


EDITORS' CHOICE