NIEUWSArtSound

ArtSound UNI75 en AS1000: luidsprekers voor broekwapperend geluid

Het in België gevestigde ArtSound heeft de UNI75 en de AS1000 gelanceerd. De UNI75 een een passieve tweeweg luidspreker met een hoog rendement die met name bedoeld is voor professioneel gebruik. Samen met de eveneens gelanceerde subwoofer AS1000 kan een ruimte gevuld worden met wat ArtSound noemt “broekwapperend geluid”.

ArtSound: “striking sound, sturdy design”

ArtsSound bestaat sinds 1995 en is gevestigd in België. “Onze passie is het ontwikkelen van audio-oplossingen waarbij kwaliteit en betaalbaarheid elkaar kruisen,” aldus ArtSound op zijn website.

ArtSound lanceert met de UNI75 luisterplezier in een strak en stevig jasje. Deze professionele luidspreker is de krachtigste binnen de Universal-productlijn en staat garant voor een indrukwekkende audio-ervaring.

De UNI75 is volgens ArtSound een krachtig beestje. Met zijn belastbaarheid van 380 Watt draagt deze speaker het geluid ver. Een tweetal drivers van vijf inch bijgestaan door een hoorntweeter zorgen voor een krachtige en gedetailleerde klankweergave.

De naam UNI75 – Universal 75 is niet toevallig. De luidspreker kan voor elke toepassing ingezet worden. Met zijn tijdloze en robuuste ontwerp past hij naadloos in elke professionele omgeving. Daarnaast laat zijn U-beugel een perfecte uitlijning toe, zowel verticaal als horizontaal.

Verder kan je dankzij de gebruiksvriendelijke Speakon connector gemakkelijk meerdere speakersets met elkaar verbinden.

“De UNI75 behoort tot een nieuw gamma die de focus legt op bijzonder krachtige luidsprekers. Zo vormt hij een koningskoppel met de nagelnieuwe subwoofer AS1000. Verbindt deze aan de ArtSound PRL1204 versterker en je tovert elke (professionele) ruimte om tot  een echte dans- of luistertempel. Binnenkort volgt nog de UNI80,” aldus het persbericht van ArtSound.

De UNI75 is voor binnengebruik. De adviesverkoopprijs is 699 euro.

ArtSound AS1000: passieve subwoofer

ArtSound lanceert met de AS1000 een echte krachtpatser die zo elke ruimte in een onvergetelijk danstempel omtovert. Deze subwoofer staat garant voor een maximale audio prestatie en creëert een voller geluid dankzij z’n stevige bassen, aldus de fabrikant.

De AS1000 is een passieve subwoofer met een belastbaarheid tot een vermogen van 1.400 Watt. De subwoofer is voorzien van een driver van liefst 15 inch. Het robuuste basreflex ontwerp kent volgens de fabrikant zijn gelijke niet als het gaat om lage frequenties Dankzij de gebruiksvriendelijke professionele Speakon connector kunnen meerdere subwoofers gemakkelijk met elkaar worden verbonden.

“Zin in een fenomenaal feest? Combineer de lage tonen van deze krachtpatser met de midden- en hoge tonen van UNI75 of UNI80, verbindt deze aan de ArtSound PRL1204 versterker en creëer de ultieme sfeer. Deze subwoofer AS1000 behoort samen met de UNI75 tot een nieuw gamma dat de focus legt op bijzonder krachtige luidsprekers. Binnenkort volgt nog de UNI80,” aldus het persbericht van ArtSound.

De AS1000 is voor binnengebruik, voor zowel grote als kleinere ruimtes. De adviesverkoopprijs is 899 euro.

MERK

EDITORS' CHOICE