Chord Qutest System Stand: handige standaard voor Qutest-productlijn

Het Britse Chord Electronics heeft de Qutest System Stand uitgebracht, een handige modulaire standaard om de producten uit de Qutest-productlijn te stapelen. De Qutest System Stand is gemaakt van hetzelfde aluminium als de Qutest-producten en helpt met het afvoeren van eventuele overtollige warmte.

Chord Qutest System Stand: voor Qutest DAC en Huei phono-trap

De nieuwe Qutest System Stand van het Engelse Chord Electronics is een modulaire oplossing voor het stapelen van producten uit de Qutest-productlijn. Dat zijn momenteel de Qutest Dac en de Huei phono-trap, maar Chord heeft alvast aangekondigd dat er in de toekomst nieuwe producten aan de Qutest-productlijn zullen worden toegevoegd. Producten hoeven niet persé te worden gestapeld. Ze mogen ook naast elkaar worden gezet. De Qutest System Stand helpt in alle gevallen bij het afvoeren van overtollige warmte, gestapeld of niet.

De Qutest System Stand wordt gemaakt van hetzelfde hoogwaardige aluminium als de behuizing van de Qutest-producten. De enige kleurkeuze is Jett Black en de Qutest System Stand is bij levering gemonteerd en klaar voor gebruik.

Chord Qutest System Stand: prijs en leveringsinformatie

Chord geeft een prijs voor Groot-Brittannië op van 245 Britse ponden. We hebben nog geen prijsinformatie voor de Benelux, maar een belangstellende moet rekening houden met wisselkoersschommelingen, transportkosten, eventuele invoerheffingen en het lokale BTW-tarief.

MERK

EDITORS' CHOICE